Stoffen hoekbank

Stoffen hoekbank

Stoffen hoekbank kopen

Een stoffen hoekbank is verreweg een van de meest populaire meubelstukken in de Nederlandse huishoudens. Dat is niet voor niets: een hoekbank is ten opzichte van een bankstel bijzonder ruimtebesparend en met een stoffen bekleding ook nog eens bijzonder betaalbaar. Veel van onze hoekbanken worden opgebouwd uit elemenetn waarmee je zelf je ideale bank kunt samenstellen. Naast de verschillende elementen kun je bij veel modellen ook kiezen uit alle stoffen van de Profijt Meubel stoffencollectie. Dat is een collectie van in totaal meer dan 100 stoffen en kleuren, van tijdloos tot modern en van hip design tot robuust en kindvriendelijk. Het is dan ook belangrijk dat je goed advies krijgt voordat je daadwerkelijk een stoffen hoekbank bestelt; je doet het immers waarschijnlijk niet iedere dag.

Tip: In onze winkels ben je elke dag welkom voor gratis interieuradvies, maar het kan nóg makkelijker: via videobellen gewoon vanuit je huis. Zo kun je vragen stellen over al onze meubelen, over het inrichten van je kamer en hoe je jouw perfecte bank kunt samenstellen.
Lees meer ►

Producten 1-24 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar een stoffen hoekbank? Denk dan goed na over de opstelling, de bekleding en eventuele opties zoals zitcomfort en hoofdsteunen. Van een stoffen hoekbank die je met zorg uitkiest, kun je jarenlang genieten. Alle modellen die je op de website ziet, zijn ook in al onze winkels te bezichtigen en je bent van harte welkom om te komen proefzitten. Zo kun je een weloverwogen keuze maken uit bijvoorbeeld de verschillende zitcomforts, onze medewerkers helpen je er graag bij!