Toon alle producten

Toon alle producten

Stoffen bank schoonmaken

Een stoffen bank heeft voor veel mensen nog altijd de voorkeur. Maar hoe kun je nu het beste een stoffen bank schoonmaken? Wel, ook daarvoor ben je bij Profijt Meubel aan het juiste adres. Naast banken, tafels, kasten en andere meubelen verkopen wij namelijk ook allerlei producten voor onderhoud. Deze heb je nodig om je stoffen bank optimaal te beschermen en schoon te maken. Bekijk op je gemak ons assortiment!

8 producten

 1. Textile & Leather Protector 500 ml
  Textile & Leather Protector 500 ml
  11,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Cleantex vlekkenspray
  Cleantex vlekkenspray
  7,95
  • Uit voorraad leverbaar
 3. All In House service 1 zits (stof)
  All In House service 1 zits (stof)
  49,95
  • Uit voorraad leverbaar
 4. All In House service 2 zits (stof)
  All In House service 2 zits (stof)
  99,90
  • Uit voorraad leverbaar
 5. All In House service 4 zits (stof)
  All In House service 4 zits (stof)
  199,80
  • Uit voorraad leverbaar
 6. All In House service 5 zits (stof)
  All In House service 5 zits (stof)
  249,75
  • Uit voorraad leverbaar
 7. All In House service 3 zits (stof)
  All In House service 3 zits (stof)
  149,85
  • Uit voorraad leverbaar
 8. All In House service 6 zits (stof)
  All In House service 6 zits (stof)
  299,70
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Schoonmaken bankstel stof: voorkomen is beter dan genezen!

Natuurlijk ga je voorzichtig om met je stoffen bank. Maar je wilt wel op alles voorbereid zijn. Om je stoffen bankstel een extra beschermlaagje te geven, kun je onze Textile & Leather Protector gebruiken. Dit product is speciaal bedoeld om een nieuwe of recent gereinigde stoffen bank optimaal te beschermen tegen vuil en vlekken en de waterafstotende eigenschappen van de bekleding te herstellen. Door je stoffen bank eens in de zoveel tijd met dit product te behandelen, kun je een hoop frustraties voorkomen en de levensduur van je zitmeubel verlengen.

Zelf bank schoonmaken stof bij ongelukjes

In het geval dat er toch iets op je bank terecht komt, is het belangrijk om meteen te handelen. Vloeistoffen absorbeer je zo snel mogelijk met een schone, droge en absorberende doek. Mocht er na het absorberen een vlek achterblijven, ga dan niet met een willekeurig schoonmaakproduct aan de slag; dit kan soms lelijke vlekken achterlaten! Kies in plaats daarvoor voor een schoonmaakproduct dat speciaal is ontwikkeld voor stoffen banken schoonmaken. Onze Cleantex Vlekkenspray bijvoorbeeld. Deze effectieve vlekkenreiniger is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van uiteenlopende vlekken uit alle soorten textiele bekleding.

Wekelijks bankstel schoonmaken stof

Ook als er nooit iets op je bank geknoeid wordt, moet je toch af en toe even schoonmaken. Een bank waar op geleefd wordt zal nu eenmaal toch het nodige vuil verzamelen! Stof, haren en los vuil kun je doorgaans eenvoudig verwijderen door elke week even de stofzuiger over je bank heen te halen. Als je huisdieren hebt, kan het ook raadzaam zijn om een plakroller of pluizenborstel in huis te hebben die je even over de bank heen kunt halen.

Ja, ik wil mijn stoffen bankstel schoonmaken!

Alle producten voor je stoffen bankstel schoonmaken zijn heel snel en gemakkelijk te bestellen via de webshop van Profijt Meubel. Je profiteert bij ons altijd van een veilige betaling via iDeal en een snelle levering. Die goede service is tevens een van de redenen dat onze klanten zo positief over ons zijn! Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot een stoffen bankstel schoonmaken, of vind je het toch tijd voor een nieuw exemplaar? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers. We hebben vestigingen door heel Nederland, dus er zit ook een winkel bij jou in de buurt.