2 producten

2 producten

Sidetable

Een sidetable is een handige en mooie toevoeging aan het interieur. Doordat het meubel zo multifunctioneel is, kun je het in iedere ruimte plaatsen. Bij Profijt Meubel heb je keuze uit sidetables die passen bij verschillende woonstijlen. Bekijk snel ons aanbod!

2 producten

 1. Sidetable Yumali
  Sidetable Yumali
  € 279,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Sidetable Yumali
  Sidetable Yumali
  € 279,00
Geen verdere producten.

Voordelen van een sidetable

Een sidetable is inzetbaar in elke woonruimte als decoratie, maar zeker ook voor extra tafelruimte. Bij sommige tafeltjes kun je opbergmanden plaatsen in de onderste bak. Of plaats bovenop de tafel woonaccessoires om het leuk aan te kleden.

De hal of gang is een praktische plek voor een sidetable. Hier kun je gemakkelijk je sleutels of handschoenen opbergen wanneer je thuis komt. Bovendien is de hal het eerste wat mensen zien wanneer ze je huis binnenkomen. Een sidetable met leuke accessoires maakt een stijlvolle eerste indruk.

Heb jij een grote woonkamer en weet je niet goed wat je met de ruimte moet doen? Een sidetable achter de bank is een goede opvulling van de ruimte en geeft bovendien sfeer aan de kamer.

Ons assortiment sidetables

Welke stijl past het beste bij jou?

Wanneer je veel stoere elementen in je interieur hebt, is de industriële sidetable de perfecte match voor jou. Met zwart metaal of robuust hout past deze tafel perfect bij de rest van jouw industriële interieur.

Heeft jouw woning juist een klassieke uitstraling? Kijk dan eens naar een landelijke sidetable. De ronde, sierlijke vormen zullen in dat geval een goede match zijn met de rest van je interieur.

Ook is het verstandig om te kijken naar de afmetingen van de ruimte waar je het meubel wilt plaatsen. Meet de muren op waar je sidetable komt te staan om de juiste maat te kunnen kiezen.

Ja, ik wil een sidetable kopen!

Een sidetable kopen doe je natuurlijk bij Profijt Meubel. Veel van onze tafels zijn op voorraad en daardoor snel in huis. Binnen 10 werkdagen kun jij al genieten van je nieuwe meubel! Bestel snel online of kom langs in één van onze vestigingen. Bekijk hier welke winkel bij jou in de buurt zit.