Je eigen bank samenstellen

Bij Profijt Meubel stel je zelf je eigen bank samen! In een winkel bij jou in de buurt bepaal je in een aantal stappen helemaal zelf hoe jouw bank eruit komt te zien. Hierdoor past je bank perfect bij jouw persoonlijke wensen en bij de rest van jouw interieur.

Stap 1: Kies een model

Als eerste maak je een keuze uit de ruime collectie banken van Profijt Meubel. Online kun je alvast een gedeelte van het aanbod zien, in de winkels van Profijt Meubel kun je het volledige aanbod aan zitmeubels zien en kun je meteen even proefzitten. Proefzitten is heel belangrijk om het zitcomfort en te beoordelen en om te zien of de bank die je voor ogen hebt echt zo mooi is als je verwachtte.

Stap 2: Kies de opstelling

Nadat je het model hebt gekozen is de volgende stap het bepalen van de opstelling van je bank of bankstel. Wil je graag een grote opstelling of bijvoorbeeld een compacte een tweezits met longchair gedeelte? Twijfel je over de ideale opstelling in jouw woonkamer? Vraag dan gerust advies aan onze deskundige collega's in de winkel. Vergeet niet om de juiste maten en eventueel foto’s mee te nemen van jouw interieur.

Stap 3: Kies de bekleding

Nadat je weet wat voor bank je wilt en welke opstelling je aanspreekt, is het tijd om de bekleding te kiezen. Een hele belangrijke keuze, maar misschien ook gelijk de leukste. Houd je van warme stof of kies je liever voor luxe leer? Vind je opvallende kleuren mooi, of kies je liever voor natuurlijke, rustige kleuren? Profijt Meubel heeft een ruime keuze aan stoffen en leersoorten in tientallen verschillende kleuren en we geven je graag deskundigd stylingadvies!

Stap 4: Kies de leuning en de poten

Bij sommige modellen kun je naast opstelling en bekleding ook nog een keuze maken uit verschillende leuningen en zelfs poten. Kies uit bijvoorbeeld een recht model of juist een schuiner type. Deze laatste is ideaal wanneer je graag op je bank ligt. Bij sommige modellen kun je ook kiezen wat voor poten je wilt. Wil je graag opvallende poten met een chromen afwerking of juist onopvallende zwarte? Kom langs in een van onze winkels, we helpen je graag op weg met eerlijk advies!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.