Rode bank

De aanschaf van een rode bank is een geweldige manier om meer kleur en leven in je woonkamer te brengen. Rood is een gewaagde, opvallende kleur die direct de aandacht trekt. Als je voor een rode bank kiest, dan kies je voor een echte eyecatcher, een signature piece! En als je shopt bij Profijt Meubel, dan ben je altijd verzekerd van de laagste prijs én de beste service. Dat is pas verstandig shoppen!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Ons assortiment bankstellen rood

De mooiste rode banken vind je bij Profijt Meubel! Neem nu bijvoorbeeld onze Candelas hoekbank. Deze super comfortabele en bijzonder elegante hoekbank biedt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van opstellingen, bankpoten en stiksels. Tegen een kleine meerprijs kan de hoekbank tevens worden uitgevoerd met HR-schuim of een combinatie van HR-schuim en visco-schuim in de zitting. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een elektrisch verstelbare relaxfunctie of een elektrisch verstelbare zitdiepte! Zoveel comfort voor zo’n lage prijs? Dat krijg je dus alleen bij Profijt Meubel!

Interieur tips bank rood

Afhankelijk van je interieurstijl zijn er tal van manieren waarop je een woonkamer met een rode bank kunt stylen. Een rode bank is ideaal voor een eigentijdse woonkamer, en komt het beste tot zijn recht wanneer hij met neutrale kleuren wordt gecombineerd. Met andere woorden: als andere grote oppervlakken – wanden, gordijnen, vloeren en meubels – in kleuren zoals wit, zwart, crème, taupe of grijs zijn uitgevoerd. Voor een knusse cottage look kun je je rode bank combineren met beklede stoelen, sierkussens en gordijnen in een mix van prints - bloemen, streepjes, ruitjes zorgen voor een charmante look. Maar rode bankstellen kunnen ook prima werken in een traditioneel interieur, zeker als je ze combineert met een Oriëntaals vloerkleed met rood als accentkleur. In een bohemien woonkamer kun je een rode bank combineren met andere opvallende kleuren. Bankstenen muren en afbrokkelend pleisterwerk en vintage meubeltjes maken de look dan helemaal af.

Ja, ik wil een rode sofa kopen!

Heb je de knoop doorgehakt en besloten voor een rode bank te gaan? Bij Profijt Meubel ben je verzekerd een prima kwaliteit tegen een verrassend betaalbare prijs. Maar je profiteert bij ons van nog meer voordelen, waaronder een snelle levering en een gratis omruilgarantie. En omdat Profijt Meubel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), ben jij als consument ook nog eens verzekerd van extra bescherming op je aankoop. Geen wonder dat onze klanten zoveel positieve recensies achterlaten! Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de aanschaf van een rode sofa, dan neem dan gerust contact op met de klantenservice. Je bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij een van onze vestigingen. Ons deskundig personeel helpt je graag verder met het kiezen van de perfecte rode bank!