Toon alle producten

Toon alle producten

Poef rond

Poefs waren vroeger het toonbeeld van luxe. Tegenwoordig komen we ze bijna in elk interieur tegen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want poefs zijn de meest multifunctionele meubelstukken die er zijn! Een ronde poef is een speels alternatief voor de bekende rechthoekige poefs die we veel bij modulaire banken zien. Lijkt het je wel leuk om je zithoek aan te vullen met een ronde poef? Neem dan een kijkje in het aanbod van Profijt Meubel. Bij ons ben je altijd verzekerd van een aankoop waar je een goed gevoel aan overhoudt!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Tips voor een poef rond

Denk goed na over de kleur als je een ronde poef gaat uitzoeken. Een neutrale kleur is altijd goed, omdat je poef dan geen moeite zal hebben met eventuele interieur veranderingen. Een poef in dezelfde kleur als je bankstel is altijd een goede manier om eenheid en rust in de ruimte te creëren, maar soms kan het juist leuk zijn om een poef in een contrasterende kleur te hebben. Je kunt dan een groot karpet neerleggen om een mooie eenheid van je zithoek te maken. Als je je poef voornamelijk als voetenbankje gebruikt, is het belangrijk om goed naar de hoogte van de poef te kijken; deze moet overeenkomen met de zithoogte van je bankstel.

Ons assortiment ronde poefs

Profijt Meubel biedt poefs in verschillende uitvoeringen. Naast rechthoekige poefs met een afneembare bovenkant kun je bij ons ook ronde poefjes vinden. Je kunt ze gebruiken als voetenbankje, als extra zitplek, en met een dienblad erop heb je meteen een leuk salontafeltje of bijzettafeltje. Heb jij al een leuk exemplaar uitgezocht?

Profiteer van hoge kortingen!

Bij Profijt Meubel ben je altijd verzekerd van de laagste prijs garantie. Maar een beetje extra korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen! En daarvoor kun je terecht in onze outlet. Hier vind je een ruim aantal showroommodellen en modellen uit collecties van vorig jaar, welke tegen hoge kortingen worden aangeboden. Het betreft niet alleen banken en poefs, maar ook stoelen, kasten en woonaccessoiresLet op: de artikelen in de outlet zijn alleen te bezichtigen en te reserveren in de vestiging waar deze worden aangeboden!

Ja, ik wil een ronde poef kopen!

Ronde poefjes zijn heel eenvoudig te bestellen via de online shop van Profijt Meubel. Je bent bij ons niet alleen verzekerd van de laagste prijzen, maar ook van een veilige transactie, een snelle levering en een uitstekende service. Daarbij is Profijt Meubel gecertificeerd door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), wat betekent dat je als consument profiteert van extra bescherming op je aankopen. Dat geeft een prettig gevoel! Mocht je onze collectie ronde poefs toch liever eerst even in het echt willen bewonderen, dan nodigen we je graag uit om gewoon eens langs te komen bij één van de Profijt Meubel winkels.