Lichtgrijze leren bank

Banken in een neutrale kleur zijn zeer populair. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want ze zijn heel makkelijk te stylen. Daarbij kun je met accessoires je zithoek een compleet andere look geven. Of je grijs nu combineert met andere aardetinten of juist met felle kleuren, het kan allemaal! Wil je je grijze bank een elegante touch geven, dan kunnen we een grijs lederen bankstel van harte aanbevelen. Bekijk het aanbod van Profijt Meubel en laat je inspireren door de mogelijkheden op het gebied van een grijze leren bank!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Styling tips leren bank grijs

Als we het hebben over neutrale kleuren voor de bekleding, dan kun je denken aan beige, taupe, crème en natuurlijk grijs. Grijze banken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan tinten, van lichtgrijs tot houtskool. Grijs wordt in interieur design als de kameleon van de kleuren beschouwd; het kan verfijnd, comfortabel, koel en fris zijn. Een grijs leren bank kan je interieur op een subtiele manier complimenteren en tegelijkertijd een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling creëren. Door accessoires en prints in dezelfde kleur als je grijs lederen bankstel toe te voegen, kun je de kleur door de hele kamer trekken. Door accenten in dezelfde kleur te gebruiken breng je je woonkamer mooi in balans.

Ons assortiment grijze leren bankstellen

Profijt Meubel heeft een aantal schitterende grijze leren bankstellen in het assortiment, zoals bijvoorbeeld de 3 zitsbank Cadre. Dit model is leverbaar met diverse armleuningen, een houten of een metalen poot, een hoge of lage rugleuning, en 3 verschillende zitkussen-vullingen. De lederen bekleding kan in verschillende grijstinten (en andere kleuren) worden uitgevoerd. Er is tevens een bijpassende hocker verkrijgbaar, indien gewenst met dezelfde bekleding als je bank. Zo creëer je een mooie eenheid van je zithoek! Wil je je nieuwe zithoek meteen helemaal compleet maken? Je kunt ook bij ons terecht voor een salontafel, een mooi TV dessoir, woonaccessoires en nog veel meer!

Ja, ik wil een grijze leren bank kopen!

Een mooi grijs lederen bankstel hoeft echt niet duur te zijn. Bij Profijt Meubel ben je altijd verzekerd van de laagste prijs! Maar ook wat betreft service zijn onze klanten zeer tevreden. Wij garanderen een snelle levering, en als je nieuwe grijze leren bank achteraf toch niet 100% bevalt kun je gebruik maken van onze gratis omruilgarantie. Daarbij is Profijt Meubel aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), wat betekent dat je als consument geniet van extra bescherming met betrekking tot (aan)betalingen, levertijden, vervoer en garantie. Dat geeft een zeker gevoel!

Wil je de grijs leren bank die je op het oog hebt toch liever eerst even uitproberen? Kom dan gewoon eens langs bij een van de Profijt Meubel vestigingen. Hier kun je tevens bij ons deskundig personeel terecht voor antwoorden op je vragen en een gedegen advies.