Toon alle producten

Toon alle producten

Leren relaxfauteuil

Ben je niet zo’n fan van de moderne interieurstijlen? Dat kan natuurlijk! Gelukkig kun je ook bij Profijt Meubel terecht voor meubels in vintage stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie vintage fauteuil? Neem op je gemak een kijkje in ons aanbod en laat je inspireren. Bij Profijt Meubel krijg je altijd de laagste prijs én volledige garantie voor je aankoop. Wat wil je nog meer?

4 producten

 1. Relaxfauteuil Altonia large
  Relaxfauteuil Altonia large
  1.179,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Relaxfauteuil Lidingo (elektrisch verstelbaar)
  Relaxfauteuil Lidingo (elektrisch verstelbaar)
  979,00
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Relaxfauteuil Altonia medium
  Relaxfauteuil Altonia medium
  1.149,00
 4. Relaxfauteuil Altonia small
  Relaxfauteuil Altonia small
  1.119,00
Geen verdere producten.

Wat maakt een fauteuil vintage?

De betekenis van ‘vintage’ is afhankelijk van de context, maar als we het over meubilair hebben verwijst de term over het algemeen naar meubels die tussen de 30 en 100 jaar oud zijn. Vanaf 100 jaar wordt een meubelstuk als antiek beschouwd. Dat gezegd is het ook algemeen geaccepteerd om de term ‘vintage fauteuils’ ook voor nieuwe fauteuils te gebruiken waarvan het ontwerp is geïnspireerd door meubels uit de jaren 1950 tot en met 1980. Een vintage fauteuil hoeft niet vervaardigd te zijn door een specifieke fabrikant of afkomstig te zijn uit een bekende serie; het meubelstuk hoeft eigenlijk alleen typische uiterlijke kenmerken van de stijlen en trends uit dat tijdperk te hebben om als vintage geclassificeerd te worden.

Ons assortiment vintage fauteuils

Wat zo leuk is aan vintage meubilair is dat je gemakkelijk designs uit verschillende tijdperken met elkaar kunt combineren, en toch een mooi geheel van je interieur kunt maken. Wil je graag een comfortabele vintage fauteuil kopen? Dan ben je bij Profijt Meubel aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment met fauteuils in vintage stijl, geïnspireerd door de meest stijlvolle ontwerpen uit de afgelopen decennia. Met een ruime keus op het gebied van uitvoeringen, afmetingen en materialen is er voor elk interieur een passend exemplaar te vinden. Veel van onze fauteuils kunnen bovendien worden uitgevoerd in verschillende stof- en leersoorten. Op die manier stel je gemakkelijk jouw ideale vintage fauteuil samen. Overigens zijn onze fauteuils in vintage stijl heel goed te combineren met een van onze vintage salontafels!

Ja, ik wil een vintage fauteuil kopen!

Een van de primaire missies van Profijt Meubel is jou de beste kwaliteit meubelen bieden tegen de allerlaagste prijs. Dat we daar in slagen, dat bewijzen de vele positieve recensies van onze klanten wel. Je hebt bij ons ook meer zekerheid dan bij de meeste webwinkels; Profijt Meubel is niet alleen CBW-erkend, maar biedt ook een gratis omruilgarantie op zitmeubelen. Kom je liever eerst even proefzitten? Je bent van harte welkom! We hebben zo’n 35winkels verspreid door Nederland, dus er is vast wel een Profijt Meubel vestiging bij jou in de buurt te vinden. Loop je een beetje vast met je inrichting of twijfel je over welke fauteuil nu het beste aansluit bij jouw wensen? We helpen je ook graag met een persoonlijk interieuradvies!