Leren poef

De poef is het werkpaard van een woonkamer – het is een subtiel en toch bijzonder veelzijdig meubelstuk dat je kunt gebruiken als voetenbankje, als extra zitplek voor bezoek, of (met een dienblad erop) als bijzettafeltje. Met onze elegante leren poefs kun je pas echt ontspannen in stijl! Daarbij profiteer je bij Profijt Meubel van een geweldige kwaliteit tegen een verrassend scherpe prijs.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Ons assortiment leer poefs

Profijt Meubel biedt een uitgebreide selectie leren poefs in een breed scala aan kleuren, afwerkingen en uitvoeringen. Zo kun je altijd een mooie lederen poef vinden die past bij je interieur en de rest van je meubilair. Door je leren poef te laten uitvoeren in dezelfde kleur als je bankstel, kun je meer rust en eenheid in je interieur creëren. Daarbij leveren wij lederen poefs met een afneembare bovenkant en volop opbergruimte; ideaal om bijvoorbeeld kussens, dekens, speelgoed of andere spulletjes in op te bergen. Afhankelijk van het model dat je kiest kunnen onze leren poefs tegen een kleine meerprijs worden uitgevoerd met HR-schuim of pocketvering in de zitting voor extra comfort. Of je nu op zoek bent naar een ultramoderne lederen poef, of je sofa graag wilt complimenteren met een klassieke lederen poef, we hebben voor ieder wat wils!

Poef leer: verleng de levensduur van je leren meubels!

Een lederen poef is, net als een lederen bank, makkelijker schoon te houden dan stoffen meubels. Dat gezegd is het wel belangrijk om het leer goed te onderhouden. Vermijd het gebruik van conventionele schoonmaakmiddelen – deze kunnen het leer aantasten en mogelijk lelijke vlekken achterlaten! Zorg dat je je poef niet direct naast de verwarming zet om te voorkomen dat het leer uitdroogt en gaat scheuren, en behandel het eens in de zoveel tijd met een product dat geschikt is voor het onderhoud van leren meubels. Daarmee zorg je dat het leer mooi en soepel blijft. Als je deze zaken in acht neemt heb je veel langer plezier van je lederen poef!

Ja, ik wil een leren poef kopen!

Een leren poef kopen doe je natuurlijk bij Profijt Meubel. Want bij ons vind je een eigentijdse collectie en de gewenste kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Dat zijn echter niet de enige voordelen! Je bestelling wordt altijd snel geleverd, en als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent met de leren poef die je gekozen hebt, kun je gebruik maken van onze gratis omruilgarantie. Bovendien is Profijt Meubel aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), wat betekent dat je als consument geniet van extra bescherming met betrekking tot (aan)betalingen, levertijden, vervoer en garantie. Dat geeft een zeker gevoel! Het is niet voor niets dat we zoveel goede recensies van tevreden klanten hebben. Mocht je nog vragen hebben over onze leren poefs of over je bestelling, dan neem dan gerust contact op met de klantenservice. Uiteraard heten we je ook van harte welkom bij een van onze vestigingen. Hier kan ons deskundig personeel je tevens helpen met een goed advies.