3 producten

3 producten

Kleine fauteuil

Een comfortabele fauteuil is een geweldige aanwinst voor elk interieur. Echter heeft niet iedereen de ruimte voor een grote fauteuil. Gelukkig hebben we bij Profijt Meubel ook een indrukwekkende collectie met kleine fauteuils! Neem op je gemak een kijkje in het actuele aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden van onze kleine fauteuiltjes.

3 producten

 1. Draaifauteuil Casserta antraciet
  voorraad
  Draaifauteuil Casserta antraciet
  € 1.079,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Relaxfauteuil Hoxie small
  voorraad
  Relaxfauteuil Hoxie small
  € 469,00
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Relaxfauteuil Benoni liver
  voorraad
  Relaxfauteuil Benoni liver
  € 739,00
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Waarom een fauteuil klein?

Een kleine fauteuil is ideaal voor de kleinere woonkamers waar geen ruimte is voor (of behoefte aan) een groot exemplaar. Maar een fauteuil van compact formaat heeft nog meer voordelen! Zo is hij makkelijker te verplaatsen dan een groot en zwaar model. Natuurlijk hoeft een klein fauteuil niet per sé deel uit te maken van de zithoek; hij kan ook fungeren als een accessoire, bijvoorbeeld om een leeg hoekje aan te kleden of om een nis op te vullen waar je verder niet veel mee kan. Kleine fauteuiltjes bieden tevens uitkomst voor de slaapkamer. Je bent dan niet meteen al je oppervlakte kwijt, en je partner (of jijzelf!) heeft geen excuus meer om zijn of haar kleren ’s avonds op de grond te laten vallen. Die kun je dan kwijt op de fauteuil. Een kleine fauteuil is ook leuk voor de kinderkamer – je hebt dan meteen een comfortabel plekje om voor het slapengaan verhaaltjes voor te lezen.Ons assortiment kleine fauteuils

Bij Profijt Meubel vindt je een eigentijdse collectie met verrassend betaalbare kleine fauteuils van een uitstekende kwaliteit. We hebben kleine fauteuils met zowel stoffen als lederen bekleding, in een breed scala aan kleuren. Een aantal modellen bieden diverse mogelijkheden om de fauteuil aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld door een steviger of juist zachter zitcomfort of een alternatieve armleuning. Kortom, bij Profijt Meubel is er voor elk interieur en elke smaak een mooi exemplaar te vinden!

Een kleine fauteuil is overigens heel leuk om te combineren met een van onze kleine bijzettafeltjes! Op die manier kun je zelfs als je weinig ruimte hebt, een gezellig hoekje creëren.

Ja, ik heb interesse in een klein fauteuil!

Bij Profijt Meubels vindt je kleine fauteuils van een hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijs! Veel van onze kleine fauteuils zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien ben je bij onze CBW-erkende webshop altijd verzekerd van extra bescherming en goede garantievoorwaarden. Dat is wel zo fijn om te weten. De vele positieve recensies van onze klanten bewijzen dat je bij Profijt Meubel altijd een aankoop doet waar je een goed gevoel aan overhoudt! Wil je onze fauteuils liever eerst even van dichtbij bekijken en uitproberen? Kom dan langs bij een van onze showrooms. We hebben winkels door heel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden.