Toon alle producten

Toon alle producten

Industriële vitrinekasten

Ben je op zoek naar een vitrinekast met een stoere uitstraling? Voor een industriële vitrinekast ben je bij Profijt Meubel aan het juiste adres. Een vitrinekast is handig voor extra opbergruimte, maar is door de open vakken en glazen deurtjes ook erg mooi als toevoeging aan het interieur. Bekijk onze collectie industriële vitrinekasten hieronder en laat je inspireren.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Een industriële vitrinekast voor ieder interieur

De industriële vitrinekast past in ieder interieur. In deze robuuste kasten kun je je mooiste spullen laten zien, zoals speciaal servies of andere accessoires. Maar vaak is de vitrinekast ook voor een deel gesloten waardoor je opbergruimte creëert.

De industriële woonstijl is super trendy, en met een robuuste vitrinekast haal je deze stijl makkelijk in huis. Er zijn veel industriële vitrinekasten uitgevoerd in hout of metaal, of een combinatie daarvan. Door deze materialen krijgt de kast een stoere uitstraling. Vaak zie je de kleur zwart terugkomen, deze wordt veel gebruikt in een stoer interieur.

Vitrinekasten zijn er ook in verschillende maten. In onze collectie vind je brede en smalle vitrinekasten, zo kun je kiezen welke het beste in je ruimte past.

Een industriële vitrinekast kopen

Bij Profijt Meubel bestel je gemakkelijk en snel online. Is een vitrinekast op voorraad, dan is deze zelfs al binnen 10 werkdagen in huis!

Wil je de kasten liever eerst in het echt bewonderen? Dan ben je ook altijd welkom in één van onze 36 vestigingen door heel Nederland. Onze medewerkers staan voor je klaar met advies om de juiste vitrinekast te vinden.