Toon alle producten

Toon alle producten

Moderne boekenkasten

Ben je op zoek naar een boekenkast met een modern design? Bij Profijt meubel heb je keuze uit een uitgebreide collectie boekenkasten in verschillende materialen en afmetingen. Zo vind je altijd een boekenkast voor in je moderne interieur. Laat je inspireren in onze winkels of bestel gemakkelijk online!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Een moderne boekenkast inrichten

Een boekenkast heeft meer functies dan alleen het tentoonstellen van je boekencollectie. Met een boekenkast kun je je interieur een persoonlijke stijl geven. Fotolijstjes met leuke herinneringen, woonaccessoires in je favoriete kleur, of kamerplanten; Je kunt een boekenkast op allerlei manieren inrichten naar jouw persoonlijke smaak.

Er zijn geheel open boekenkasten die vooral bedoeld zijn voor het uitlichten van je boeken of accessoires op een sfeervolle manier. Maar er zijn ook deels gesloten boekenkasten. Achter de gesloten deuren of lades kun je spullen opbergen die je liever niet in het zicht hebt.

Een moderne boekenkast voor ieder interieur

Elke boekenkast is anders. Afhankelijk van de ruimte waar je hem gaat plaatsen, kun je kiezen voor een smalle hoge boekenkast in een kleinere ruimte, of juist een brede boekenkast om de ruimte op te vullen. Een boekenrek heeft ook een erg moderne uitstraling, en kan gebruikt worden om de ruimte af te scheiden. Dit is ideaal bij grote ruimtes waarbij de woonkamer en eetkamer gecombineerd zijn.

Collectie moderne boekenkasten

Onze collectie moderne boekenkasten is te bekijken in al onze winkels. We hebben 36 vestigingen door heel Nederland, dus er zit altijd een winkel bij je in de buurt! Onze medewerkers in de winkel kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze bij je aankoop. Profijt Meubel is ook een CBW-erkende webshop. Hierdoor heb jij als consument extra zekerheid van een goede kwaliteit en service. Veel van onze boekenkasten zijn op voorraad en daardoor ook super snel in huis!