Voordelige houten meubels kopen

Voordelige houten meubels kopen

Waar moderne materialen als RVS, aluminium en glas erg koud en klinisch aan kunnen voelen, heeft hout van nature een warme uitstraling die je een huislijk gevoel geven. De verschillen in kleur, tekening en strucuur geven het typische hout karakter. Ook de haarscheurtjes en noesten geven houten meubels deze natuurlijke uitstraling die je graag terug wilt zien in je interieur. Kom vrijblijvend in de showroom van Profijt Meubel kijken voor houten meubels. Door ons uitgebreide assorrtiment is er altijd wel een houten meubel te vinden die naar jouw smaak is.

Bezoek Profijt Meubel

Verschillende soorten hout zijn mogelijk

Onze houten meubels worden van verschillende soorten hout gemaakt, elk met een eigen uitstraling en stijl. De meest voorkomende houtsoorten die gebruikt worden voor de fabricage van houten meubels zijn eikenhout en acaciahout. Door de verschillende mogelijkheden in afwerking van onze houten meubels kunnen tal van kleurvariaties worden gerealiseerd, variërend van licht white washed eikenhout tot donker acaciahout in lava afwerking.

Houten meubels zijn gevoelig voor vocht en hitte, zo kunnen vochtkringen van glazen bijvoorbeeld in het tafelblad trekken waardoor er lelijke vlekken ontstaan. Om jouw nieuwe houten meubels hier zo goed mogelijk tegen te beschermen, kun je in onze winkels verschillende onderhoudsproducten vinden die jouw houten meubels zo lang mogelijk mooi houden. 

Onze houten meubels vind je online en in onze woonwinkels

Kom langs in één van onze winkels om al onze houten meubels zelf te bekijken. Hier kun je meer informatie vinden over onze houten meubels en onze verkoopadviseurs kunnen je informeren over het onderhoud ervan. Daarnaast kun je in onze winkels meubel advies krijgen om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Zeker als je twijfelt, is het zeker de moeite waard om eens in gesprek te gaan met een van onze interieurstilisten. Op onze webshop vind je een prachtige voorselectie van al onze houten meubels. Bekijk online alvast onze tafels, stoelen en kasten.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.