15 producten

15 producten

Hoge krukken

Heb je een wat hogere bartafel? Dan heb je natuurlijk ook hoge barkrukken nodig! Maar daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Bij Profijt Meubel ben je namelijk altijd verzekerd van de laagste prijs! Ben je benieuwd naar wat we te bieden hebben? Neem dan een kijkje in het assortiment en laat je inspireren door onze hoge krukken. We hebben diverse modellen voor elke woonstijl!

Tip voor de aanschaf van hoge krukken

Als je barkrukken gaat kopen, is het slim om van tevoren even de hoogte van je bartafel op te meten. De kruk mag niet te laag zijn ten opzichte van de bartafel, maar ook zeker niet te hoog. Je wil natuurlijk wel genoeg ruimte voor je benen hebben als je op de kruk zit! Een afstand van ongeveer 30 centimeter tussen de zitting van de kruk en de onderkant van het tafelblad is een goede richtlijn.

Ons assortiment hoge barkrukken

Profijt Meubel biedt een indrukwekkende collectie barkrukken in verschillende afmetingen, waar uiteraard ook een aantal hoge krukken tussen zitten. In de productspecificaties kun je zien hoe hoog de kruk precies is. Je kunt eventueel ook kiezen voor onze Soria barkruk; dit model is voorzien van een handige gasveerverstelling, waardoor je de kruk moeiteloos in de gewenste hoogte kunt zetten. Uiteraard is er ook op het gebied van bekleding volop keus. Afhankelijk van welk model je voorkeur heeft kun je kiezen voor een stoffen barkruk of een leren barkruk

Onderhoud van je hoge kruk

Om te zorgen dat je hoge kruk als nieuw blijft is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken voor het beschermen en reinigen van de bekleding. Voor zowel stoffen als lederen krukken kun je onze Textile & Leather Protector gebruiken; dit product creëert een onzichtbaar beschermlaagje, waardoor vocht niet meer in de bekleding kan dringen en de kruk aanzienlijk makkelijker te reinigen is. Stoffen krukken kunnen gereinigd worden met de Cleantex Vlekkenspray. Voor lederen krukken is er de Leather Protection set, en voor krukken met een imitatieleren bekleding raden we de Leatherlook Clean & Care spray aan.

Ja, ik heb interesse in een hoge barkruk!

Een nieuwe hoge kruk nodig? Als je slim bent bestel je die bij Profijt Meubel. Want bij ons ben je verzekerd een hoogwaardige kwaliteit tegen een verrassend scherpe prijs! Ook onze service laat niets te wensen over; zo kun je bijvoorbeeld ook profiteren van een gratis omruilgarantie op zitmeubelen. En omdat Profijt Meubel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), ben je als consument ook nog eens verzekerd van extra bescherming op je aankoop. Dat geeft een goed gevoel! Wil je onze collectie hoge krukken liever eerst met eigen ogen bekijken, kom dan gewoon eens langs bij een van onze winkels. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de ideale hoge barkruk voor jouw interieur.

15 producten

 1. Barkruk Leyton antraciet
  voorraad
  Barkruk Leyton antraciet
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Barkruk Molara antraciet
  voorraad
  Barkruk Molara antraciet
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Barkruk Leyton cognac
  voorraad
  Barkruk Leyton cognac
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Barkruk Molara olive
  voorraad
  Barkruk Molara olive
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Barkruk Molara cognac
  voorraad
  Barkruk Molara cognac
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 6. Barkruk Leyton groen
  voorraad
  Barkruk Leyton groen
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Barkruk Pareda grey
  voorraad
  Barkruk Pareda grey
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 8. Barkruk Pareda groen
  voorraad
  Barkruk Pareda groen
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Barkruk Pareda cognac
  voorraad
  Barkruk Pareda cognac
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 10. Barkruk Rizo niagara
  voorraad
  Barkruk Rizo niagara
  € 175,00
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.