Hoekbank antraciet

Bij Profijt Meubel hoef je geen genoegen te nemen met een bank die het ‘net niet’ is. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om banken op maat te laten maken! Wil jij ook zelf je ideale bankstel samenstellen? Ontdek de vele mogelijkheden van een bank samenstellen online en laat je inspireren!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Bankstel samenstellen: ongekend veel mogelijkheden

Een bankstel samenstellen begint natuurlijk met het bepalen van de gewenste stijl en het uitkiezen van een model. Wij bieden je de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met 2 zits banken, 3 zits banken, 4 zits banken en hoekbanken. Heb je eenmaal een mooi model uitgekozen, dan kun je gaan nadenken over wat voor opstelling je wilt. Kies je bijvoorbeeld voor een hoekbank, dan kun je (afhankelijk van de beschikbare ruimte in je woonkamer) ook overwegen om te kiezen voor een uitvoering met één kortere zijde of een longchair element. Bij veel van onze banken is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten armleuningen. Ook op het gebied van zitdiepte, zithoogte en zitcomfort is er van alles mogelijk. We bieden tevens een compleet poten programma, met houten, kunststof en metalen poten, in verschillende hoogtes, diktes en afwerkingen.

De bekleding van je bank op maat

Heb je het model, de opstelling, het zitcomfort en de poten vastgesteld, dan is het tijd om te kijken naar wat voor de meeste mensen toch wel het belangrijkste is: de bekleding van de bank. Onze eigen stoffencollectie biedt je de keuze uit tientallen materialen en kleuren. Ga je voor stof, leder of microleder? Kies je een opvallende en gewaagde kleur, of hou je het toch liever bij een neutrale kleur zoals antraciet, grijs of taupe? Het is helemaal aan jou! Verder kun je ook nog kiezen voor allerlei extra’s en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdsteun voor extra comfort, of een hocker in dezelfde stof en bekleding als je zelf samengestelde bank. 

Deskundig advies

Al die mogelijkheden kunnen het nog best lastig maken. Gelukkig sta je er bij ons nooit alleen voor! De deskundige adviseurs van Profijt Meubel helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Zo kunnen ze je alles vertellen over welke opstellingen het beste passen in jouw woning, en welke materialen het meest praktisch zijn voor jouw levensstijl. Zo stellen we samen je perfecte bankstel op maat samen!

Ja, ik wil een bankstel samenstellen online!

Je ideale bank samenstellen doe je bij Profijt Meubel. Want bij ons ben je verzekerd van de meeste aanpassingsmogelijkheden en een hoogwaardige kwaliteit tegen verrassend aantrekkelijke prijzen. Wij hechten tevens veel waarde aan het verstrekken van de best mogelijke service. Het is niet voor niets dat we zoveel goede recensies van tevreden klanten hebben! Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot een bankstel op maat, dan neem dan gerust contact op met de klantenservice. Uiteraard heten we je ook van harte welkom bij een van onze vestigingen. Hier kan ons deskundig personeel je tevens helpen met een goed advies.