Toon alle producten

Toon alle producten

Grijze hockers

Bij Profijt Meubel zijn we dol op hockers. Ze kunnen niet alleen fungeren als designelement, maar ook als salontafel, als voetenbankje of als verlengstuk van je bank. Ze bieden extra opbergruimte voor dekens, boeken of speelgoed, en kunnen ook nog gebruikt worden als extra zitplaatsen voor bezoek. Kortom, een stijlvol en praktisch meubelstuk voor elke woonkamer! Met name grijze hockers zijn momenteel erg gewild, voornamelijk omdat ze in vrijwel elk interieur passen.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Uniformiteit of contrast?

Hockers zijn verkrijgbaar in vele vormen, stijlen en kleuren, met stoffen of lederen bekleding. Sommige mensen kiezen voor een hocker in dezelfde kleur als hun bankstel om uniformiteit te creëren, anderen geven de voorkeur aan een contrasterende kleur om andere meubelstukken bij elkaar te trekken. En dan zijn er natuurlijk ook nog mensen die een hocker gebruiken om een felle kleur in de woonkamer te introduceren, als een soort statement piece. Wat dat betreft is er geen goed of fout; het is een kwestie van stijl en voorkeur.

Ons grijze hocker assortiment

Of je nu de voorkeur geeft aan een lichtgrijze hocker of een hocker in donkergrijs, Profijt Meubel biedt voor ieder wat wils! Indien gewenst kun je je hocker(s) laten uitvoeren in exact dezelfde bekleding en kleur als je bankstel of fauteuil. We bieden hockers in drie verschillende afmetingen: 100 X 64 centimeter, 95 X 62 centimeter (met opbergruimte) en 112 X 61 centimeter (met opbergruimte). De hockers met opbergruimte zijn tevens leverbaar met HR-schuim of pocketvering in de zitting voor meer comfort. Je kunt je nieuwe grijze hocker uitstekend als bijzettafel gebruiken door er een dienblad op te zetten. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een aparte bijzettafel of hoektafel mee bestellen!

Hocker schoonmaken

Hockers worden vaak behoorlijk intensief gebruikt. Om de levensduur van je grijze hocker te verlengen kun je het meubelstuk na aankoop behandelen met onze Textile & Leather Protector. Dit product legt als het ware een beschermlaagje over je hocker heen en zorgt dat vuil en vocht niet snel in de bekleding kunnen trekken. Wordt je toch geconfronteerd met vlekken op je bank of hocker? Dan kan onze Cleantex Vlekkenspray uitkomst bieden.

Ja, ik wil een hocker grijs kopen!

Voor een kwalitatief hoogwaardige grijze hocker tegen een aantrekkelijke prijs zit je altijd goed bij Profijt Meubel. Maar dat zijn niet de enige voordelen waar je bij ons van kunt profiteren! Wij zorgen ervoor dat je bestelling altijd snel geleverd wordt, en als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent met de grijze hocker die je gekozen hebt, kun je gebruik maken van onze gratis omruilgarantie. Het is niet voor niets dat we zoveel goede recensies van tevreden klanten hebben! Mocht je nog vragen hebben over onze collectie hockers, dan neem dan gerust contact op met de klantenservice. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij een van onze winkels. Hier kan ons deskundig personeel je tevens helpen met een goed advies.