Goedkope meubels bij Profijt Meubel - Betaalbare kwaliteit

  Goedkope Meubels van goede kwaliteit, want niet iedereen heeft een groot budget voor de aankoop van een nieuwe meubels. En soms wilt u graag een aantal meubels vervangen, zodat uw interieur weer up-to-date is of bij het nieuwe seizoen past. In beide gevallen biedt Profijt Meubel de oplossing met een groot aanbod van goedkope meubels van hoge kwaliteit!

  De laagste prijs voor een nieuwe meubelen

  Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment woonmeubelen, zoals hoektafels, salontafels, dressoirs, en boekenkasten, uitgevoerd in eiken, acacia, massief teak of hoogglanslak. Bovendien hoeft u bij Profijt Meubel niet te onderhandelen over de prijs, want wij bieden u de laagste prijsgarantie. Wanneer een identiek artikel ergens anders goedkoper is ontvangt u 110% van het prijsverschil terug! Zo bent u zeker dat u bij Profijt Meubel aan het juiste adres bent!

  Stel een aflopende volgorde in

  Onderdelen 1 tot 30 van totaal 252

  Per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Stel een aflopende volgorde in

  Onderdelen 1 tot 30 van totaal 252

  Per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Betaalbare meubels van topkwaliteit

  U wist wellicht al dat u goedkope meubels, zoals bankstellen, eettafels met stoelen en diverse soorten kasten kunt vinden bij Profijt Meubel. Maar wist u ook dat wij garant staan voor topkwaliteit? Door uw goedkope bij Profijt Meubel aan te kopen, heeft u gekozen voor een CBW-erkende winkel. Hierdoor geven wij op alle producten standaard 3 jaar garantie! Hier bovenop kunt u de All in House Service garantie afsluiten. Hiermee kunt u 5 jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe aangekochte meubels.

  Goedkope landelijke meubels

  Veel mensen zijn gecharmeerd van rustieke landelijke meubels. De landelijke stijl kenmerkt zich door de simpele, grove, ruwe en onbewerkte structuur. Vaak zijn landelijke meubels in vale tinten geschilderd en niet onregelmatig wordt er gebruik gemaakt van pasteltinten. Profijt Meubel heeft ook goedkope landelijke meubels in haar assortiment. Bij ons kunt u terecht voor een compleet nieuw interieur in deze veel gewilde woonstijl.

  Mix and match goedkope meubels

  Twijfelt u of de nieuwe meubels passen in uw huidige interieur? Onze verkoopmedewerkers hebben wel vaker met dit bijltje gehakt. Vraag ze om raad in een van onze showrooms bij u in de buurt! Zij helpen u graag verder.


   

  Laagste prijsgarantie  

  Outlet Profijt Meubel 

  Showroom Profijt Meubel 

    Prijsgarantie Profijt Meubel               Profijt Meubel Outlet Profijt Meubel Showroom