Toon alle producten

Toon alle producten

Goedkope bartafel

Opzoek naar een voordelige Goedkope Bartafel? Kom langs bij Profijt Meubel voor de scherpste prijs ✅ Snel leverbaar ✅ Ruim assortiment Goedkope Bartafel

5 producten

 1. Bartafel 138x80 Trevisio
  Bartafel 138x80 Trevisio
  429,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Deal
  Bartafel 135x90 Kingman
  Bartafel 135x90 Kingman

  379,00

  349,00

  • Uit voorraad leverbaar
 3. Deal
  Bartafel 140x80 Newhaven
  Bartafel 140x80 Newhaven

  429,00

  399,00

  • Uit voorraad leverbaar
 4. Bartafel 130x80 Satriani
  Bartafel 130x80 Satriani
  429,00
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Deal
  Bartafel 140x80 Newhaven
  Bartafel 140x80 Newhaven

  429,00

  399,00

  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Hoe kan het dat deze bartafels zo goedkoop zijn?

Veel mensen vragen zich af hoe het mogelijk is, zo’n hoogwaardige kwaliteit tegen zulke lage prijzen. Maar voor ons (en voor onze trouwe klanten) is het eigenlijk heel vanzelfsprekend. Bij Profijt Meubel krijgen we namelijk regelmatig nieuwe collecties binnen. Daar moeten we natuurlijk wel ruimte voor creëren, ook in de showrooms. Daarom bieden we de showroommodellen van de vorige collecties tegen zeer aantrekkelijke kortingen aan, zodat we ze sneller kwijt zijn. Dit doen we dus ook met onze bartafels. Op die manier kun jij een goedkope bartafel aanschaffen en hebben wij weer ruimte voor de nieuwe collecties.

Onze bartafel outlet

Het aanbod in onze bartafel outlet varieert sterk en is volledig afhankelijk van wat er nieuw bij ons binnenkomt en welke modellen we op dat moment kwijt moeten. Onze eigentijdse bartafels zijn stuk voor stuk vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en geïnspireerd door de laatste interieurtrends. Zo tref je momenteel veel mooie houten bartafels en robuuste industriële bartafels aan.

Heb je een mooie bartafel aanbieding gezien? Zorg dan dat je niet te lang wacht met bestellen. De aanbiedingen in onze bartafel sale zijn namelijk voor je het weet weer weg en je wil dat voordeel natuurlijk niet mislopen.

Vanzelfsprekend kun je ook bij ons terecht voor de aanschaf van een set bijpassende barkrukken. Zo stel je eenvoudig een gezellige én betaalbare eethoek samen.

Ja, ik heb interesse in een bartafel aanbieding!

Heb je al een mooie bartafel aanbieding gevonden? Zorg dan dat je dat voordeel niet misloopt en plaats direct je bestelling in de online shop. Je bent bij ons niet alleen verzekerd van de laagste prijs, maar ook van een snelle levering. De vele positieve recensies van onze tevreden klanten bevestigen het: bij Profijt Meubel doe je altijd een aankoop waar je een goed gevoel aan overhoudt! Wil je de goedkope bartafel die je op het oog hebt liever eerst in het echt bekijken voordat je de knoop doorhakt? Kom dan langs bij de betreffende Profijt Meubel vestiging. Als je zeker wilt weten dat de gewenste bartafel aanbieding er nog is, kun je van tevoren even contact opnemen met de winkel. Langskomen is sowieso leuk, want je kunt dan tevens op je gemak inspiratie opdoen voor je interieur of je door onze experts laten adviseren.