Toon alle producten

Toon alle producten

Fauteuil landelijk

Je thuis is jouw veilige haven, de plek waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt opladen. Je interieur speelt hier vanzelfsprekend een grote rol in. Spreekt de natuurlijke en rustgevende uitstraling van een landelijk interieur jou wel aan? Dan zijn de landelijke fauteuils van Profijt Meubel zeker het bekijken waard. Bekijk het aanbod online of kom eens langs bij een van onze vestigingen om inspiratie op te doen. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een fauteuil in landelijke stijl!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

----------------------------------------------------------------------------------------

De kenmerken van een landelijk interieur

Landelijke interieurs kunnen onderling sterk verschillen. Zo ziet een Scandinavisch landelijk interieur er heel anders uit dan een interieur dat is geïnspireerd door een Britse country cottage. Er zijn echter wel een aantal overeenkomsten die we in alle landelijke interieurs terugzien. Dat zijn de rust en geborgenheid die een landelijk interieur uitstraalt, alsmede het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals hout, rotan, wol en katoen. Neutrale kleuren en aardetinten hebben doorgaans de overhand, al zien we ook veel pastel. Warme decoratie items zoals sierkussens, zachte plaids en kaarsverlichting maken een landelijk interieur helemaal af. Een landelijke fauteuil mag uiteraard ook niet ontbreken!

Ons assortiment landelijke fauteuils

Profijt Meubel biedt een gevarieerd assortiment met fauteuils in landelijke stijl. Naast een uitgebreide collectie standaard fauteuils hebben we ook diverse relaxfauteuils en draaifauteuils in ons aanbod. Of wat dacht je van een mooie loveseat? Het is allemaal mogelijk bij ons! Veel van onze fauteuils in landelijke stijl kunnen worden uitgevoerd in diverse stoffen. Afhankelijk van het gekozen model zijn er vaak diverse mogelijkheden om je nieuwe fauteuil af te stemmen jouw specifieke wensen en behoeften. Op de productpagina’s kun je hier meer informatie over vinden.

Als je eenmaal een nieuwe landelijke fauteuil hebt aangeschaft, wil je die natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Om je daarbij te helpen hebben wij diversereinigings- en onderhoudsproducten in het assortiment. Vanzelfsprekend kunnen onze deskundige medewerkers je adviseren over de juiste producten voor jouw zitmeubel.

Ja, ik heb interesse in een landelijke fauteuil!

Bij Profijt Meubel houden we bij alles wat we doen ons primaire doel voor ogen: het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige meubelen tegen de allerlaagste prijs. Dat we daar in slagen, bewijzen de vele positieve recensies van onze enthousiaste klanten wel! Je kunt bij ons dan ook met een gerust hart een fauteuil in landelijke stijl bestellen. Mocht je achteraf toch niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je gebruik maken van onze gratis omruilgarantie (uitsluitend van toepassing op zitmeubelen). Dat geeft altijd een zeker gevoel! Wil je eerst even komen proefzitten voordat je een keus maakt? Bekijk dan het overzicht van onze winkels en bezoek een vestiging bij jou in de buurt.