15 producten

15 producten

Barkrukken bruin

Het kiezen van de juiste barkruk kan soms behoorlijk lastig zijn. Je zoekt een balans tussen uitstraling en functionaliteit. Je wil iets dat bij je interieur past en toch tijdloos is. De barkruk moet degelijk en praktisch zijn en tegelijkertijd uitnodigen om op te gaan zitten. Met een kwalitatief hoogwaardige bruine barkruk van Profijt Meubel zit je in elk geval altijd goed! Heb jij al een mooi exemplaar uitgezocht?

15 producten

 1. Barkruk Leyton antraciet
  voorraad
  Barkruk Leyton antraciet
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Barkruk Molara antraciet
  voorraad
  Barkruk Molara antraciet
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 3. Barkruk Leyton cognac
  voorraad
  Barkruk Leyton cognac
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Barkruk Molara olive
  voorraad
  Barkruk Molara olive
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 5. Barkruk Molara cognac
  voorraad
  Barkruk Molara cognac
  € 139,95
  • Uit voorraad leverbaar
 6. Barkruk Leyton groen
  voorraad
  Barkruk Leyton groen
  € 99,95
  • Uit voorraad leverbaar
 7. Barkruk Pareda grey
  voorraad
  Barkruk Pareda grey
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 8. Barkruk Pareda groen
  voorraad
  Barkruk Pareda groen
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 9. Barkruk Pareda cognac
  voorraad
  Barkruk Pareda cognac
  € 109,95
  • Uit voorraad leverbaar
 10. Barkruk Rizo niagara
  voorraad
  Barkruk Rizo niagara
  € 175,00
  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van barkrukken?

Als je op zoek gaat naar een set barkrukken voor je keukeneiland of bartafel, dan moet je rekening houden met functionaliteit, comfort en esthetiek. We hebben een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet:

 • Hoogte: Er moet ongeveer 30 centimeter ruimte zitten tussen de zitting van de barkruk en het blad van de bartafel.
 • Comfort: Denk na over hoe de barkrukken gebruikt gaan worden. Slechts een paar minuten per dag, of gedurende langere periodes? Hoe langer je erop zit, hoe belangrijker de comfort-factor. Een eenvoudige houten of metalen barkruk ziet wellicht stoer uit, maar een beklede barkruk is veel comfortabeler als je er langer op zit. Dat geldt ook voor een barkruk met rugleuning.
 • Gewicht:Het gewicht van de barkruk kan ook een rol spelen in het gebruiksgemak. Als je de barkruk regelmatig moet verschuiven heeft een lichter model de voorkeur boven een exemplaar met een verzwaarde voet.
 • Bekleding: Net als bij het selecteren van eetstoelen is de bekleding van de barkruk vaak de doorslaggevende factor. Leren barkrukken zijn trendy, duurzaam en makkelijk schoon te houden, maar het is wel belangrijk om het leer eens in de zoveel tijd te behandelen om te zorgen dat het soepel blijft en niet uitdroogt. Met een stoffen barkruk heb je vaak meer keus op het gebied van kleuren, maar het is wel aan te raden om een stoffen barkruk preventief te behandelen tegen vuil en vlekken.

Ons assortiment barkrukken bruin

Profijt Meubel biedt diverse barkrukken die in bruin kunnen worden uitgevoerd, waaronder de Engar, Soria en Rago modellen. Afhankelijk van het model dat je kiest kan de barkruk geleverd worden met een lederen of stoffen bekleding. Een aantal van onze bruine barkrukken zijn tevens leverbaar als eetstoel, armstoel en/of eetbank.

Ja, ik heb interesse in bruine barkrukken!

Heb je al een mooie bruine barkruk op het oog, maar twijfel je nog een beetje? Kom dan gewoon eens langs bij een van de Profijt Meubel winkels. Hier kun je op je gemak de hele collectie bekijken en de verschillende barkrukken uitproberen. Ook kun je bij ons deskundig personeel terecht voor antwoorden op je vragen en een gedegen advies. Liever direct online bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Mochten je bruine barkrukken achteraf toch niet 100% naar wens zijn, dan kun je altijd nog gebruik maken van onze gratis omruilgarantie op zitmeubelen. Dat is de service van Profijt Meubel!