Toon alle producten

Toon alle producten

Bank schoonmaken

Bij Profijt Meubel weten we als geen ander hoe intensief je bank gebruikt wordt, en hoe snel hij vies kan worden. Maar het schoonmaken van je bankstel doe je natuurlijk niet met de eerste de beste allesreiniger. Je weet tenslotte niet of die geen lelijke vlekken op je bank achterlaat! Daarom bieden wij diverse reinigingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor banken schoonmaken. Deze zijn net als onze meubels heel gemakkelijk online te bestellen!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Schoonmaken bank stof of leer

Stof en haren op je bank kun je vaak gemakkelijk verwijderen met een stofzuiger of kruimeldief. Bij een stoffen bank kan ook een plakroller erg handig zijn om stofjes en haren van mensen en huisdieren te verwijderen. Maar wat als er bijvoorbeeld eten of drinken op de bank wordt geknoeid en je geconfronteerd wordt met vlekken? Je kunt dan beter geen conventionele schoonmaakmiddelen gebruiken voor je bank schoonmaken. Deze zijn vaak erg agressief en kunnen de bekleding beschadigen of laten verkleuren, en dan ben je nog verder van huis. Gebruik in plaats daarvan uitsluitend producten die bedoeld zijn voor banken schoonmaken, zoals onze Cleantex Vlekkenspray. Lees in ieder geval voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing van het product door! Ter bescherming van je bank raden we tevens aan om de bekleding na aankoop zo snel mogelijk preventief te behandelen met onze Textile & Leather Protector of de Leather Protection set. Naast speciale schoonmaakmiddelen voor banken bieden wij tevens reinigings- en onderhoudsproducten voor onder andere houten kasten en tafels.

Laat je bankstel schoonmaken door een professional

Voor zeer hardnekkige vlekken en ernstige bevuilingen kan het soms nodig zijn een professional in te schakelen. Als dé meubelspecialist van Nederland biedt Profijt Meubel je de mogelijkheid om bij aankoop van een nieuwe bank een All-in House Service af te nemen. Deze pakketten zijn mee te bestellen voor 1-zits, 2-zits, 3-zits, 4-zits en 5-zits banken met zowel stoffen als lederen bekleding. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor 5 jaar garantie op je bankstel; daarbij krijg je 5 jaar lang professionele hulp bij ongelukjes, losgeraakte stiknaden kapotte kussens, enzovoorts. Ideaal, want zo heb je veel langer plezier van je bankstel!

Ja, ik wil mijn bankstel schoonmaken!

Wil je graag zelf je bank schoonmaken, bestel dan vandaag nog de juiste schoonmaakproducten in de online shop van Profijt Meubel. Voor onze All-In House services geldt dat deze uitsluitend kunnen worden besteld als aanvulling op een artikel op de categorie banken of fauteuils. We hebben al vele tevreden klanten kunnen helpen door het professioneel schoonmaken van hun bank! Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot een stoffen of leren bank schoonmaken, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van Profijt Meubel of langskomen bij een van onze vestigingen. Ons deskundig personeel staat je graag te woord!