Toon alle producten

Toon alle producten

Bank reinigen

Natuurlijk ben je heel zuinig op je bank. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje; er kan altijd iets overheen gaan. Afhankelijk van het materiaal van de bekleding en de ernst van de bevuiling kun je dit vaak zelf prima schoonmaken. Daarvoor kun je allerlei speciale producten bij ons bestellen. Soms gaat het echter om dusdanig hardnekkige vlekken dat een professionele reiniging geen overbodige luxe is. Als dé bankstel specialist van Nederland biedt Profijt Meubel haar eigen in house service voor banken reinigen, tegen zeer aantrekkelijke tarieven!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Zelf je bankstel reinigen

Gewone schoonmaakmiddelen zijn niet altijd geschikt om je bank mee schoon te maken. Soms kunnen ze zelfs de bekleding beschadigen of lelijke vlekken achterlaten! We raden dan ook aan om een product te gebruiken dat speciaal is ontwikkeld voor banken reinigen. Profijt Meubel biedt een ruim assortiment producten voor het onderhouden en reinigen van je bankstel. Hierbij kun je denken aan een Textile & Leather Protector, een speciale behandeling voor leatherlook banken, een vlekkenspray voor stoffen banken, een houtreiniger, een matte polish voor hout en nog veel meer. In de omschrijving staat precies voor welke banken het betreffende product geschikt is en hoe het gebruikt dient te worden. Zo kun je zelf je sofa reinigen en onderhouden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je bank beschadigd of dat het probleem alleen maar verergerd.

Professioneel reinigen bank

Een meubelstuk dat zo intensief wordt gebruikt als je bank, zal in de loop der tijd nu eenmaal vies worden. Resten van etenswaren, drinkwaren, haren van mensen en huisdieren, huidschilfers, stof, resten van cosmetica producten en andere zaken kunnen zich gaan ophopen. Maar dat betekent niet dat je na een jaar al weer een nieuw bankstel moet aanschaffen. Door gebruik te maken van een professionele bankstel reinigen service zorg je dat je bank weer als nieuw is. Hierdoor heb je dus veel langer plezier van je bank! Om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij verschillende sofa reinigen services aan. Zo hebben we aparte services voor banken van stof, leder en lederlook, voor 2 zitsbanken, 3 zitsbanken, 4 zitsbanken, 5 zitsbanken en 6-zitsbanken. Is je bank verder nog prima maar wil je bijvoorbeeld alleen één of twee kussens laten reinigen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Het is tevens mogelijk om te kiezen voor 5 jaar garantie op je bankstel; daarbij krijg je bijvoorbeeld ook 5 jaar professionele hulp bij o.a. ongelukjes, hulp bij losgeraakte stiknaden en vlekbescherming. Ideaal, want zo heb je veel langer plezier van je nieuwe bank!

Ja, ik wil mijn bankstel reinigen!

De producten voor banken reinigen zijn gewoon te bestellen via de webshop van Profijt Meubel. Voor onze in house reinigingsservices geldt dat deze uitsluitend kunnen worden besteld als aanvulling op een artikel op de categorie banken of fauteuils. Mocht je nog vragen hebben over onze producten voor banken reinigen of over onze in house reinigingsservices, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord!