Toon alle producten

Toon alle producten

Hocker

Leren of stoffen hocker

Een hocker is een bijzonder praktisch meubelstuk. De voornaamste functie van een hocker is natuurlijk een heerlijk voetenbankje voor bij uw bank of fauteuil. Maar ook als een extra zitje voor bijvoorbeeld verjaardagen is een hocker uitermate geschikt. Binnen de Profijt Meubel collectie vindt u altijd enkele hockers, vaak behorend bij het model bank of fauteuil met dezelfde naam. Een leren hocker heeft als groot voordeel dat deze makkelijk schoon te maken is en tegen een stootje kan.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Bank hocker

Hockers heb je in vele soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld hockers die bij een bank behoren en in dezelfde stijl als de bank geproduceerd worden. Ook heb je hockers die horen bij een fauteuil, en in dezelfde stijl zijn vervaardigd. Daarnaast heb je uiteraard ook de 'losse' hockers, die in een totaal andere stijl zijn gemaakt en daardoor ook met heel veel andere meubels te combineren zijn.

Witte hocker

Een hocker is vaak verkrijgbaar in vele kleuren: een witte hocker, een grijze hocker, een zwarte hocker, een bruine hocker. U heeft bovendien bij enkele hockers ook de keuze uit een bekleding met een stofsoort uit het Profijt Meubel Stoffenconcept. Op die manier kunt u uw nieuwe meubels allemaal in dezelfde stijl aankleden, waardoor een harmonieus geheel in uw interieur ontstaat.

Grijze hocker

Een grijze hocker is een klassieker in de Nederlandse huiskamers. grijs is een kleur die met vrijwel elke andere kleur te combineren is, dus is een grijze hocker in vrijwel ieder interieur een veilige keuze. Bent u nieuwsgierig geworden naar de andere stof- en leer kleuren die Profijt Meubel te bieden heeft? Kom dan gerust eens langs in een van de vele winkels door heel Nederland.

Hockers zijn veelzijdig en ideaal voor in de woonkamer. U kunt er heerlijk uw voeten op leggen als u languit TV wilt kijken. Of als u bezoek heeft kunt u een hocker eenvoudig naast of voor de bank plaatsen als plaatsvervanger voor een bijzettafel. Ideaal om wat snacks op te zetten met een drankje. De hockers van Profijt Meubel kunt u eenvoudig matchen met uw huidige interieur. Daarnaast beschikken wij hockers in die passen bij het assortiment banken of fauteuils van Profijt Meubel. Hockers zijn de laatste jaren erg populair geworden in veel interieurs. Doordat het een veelzijdig meubelstuk betreft, is het altijd een aanwinst in uw interieur. Bekijk onze collectie hockers op de webshop of kom langs bij één van onze winkels door heel Nederland.