Begin jij dit jaar ook met een schone lei in je interieur? Of je nu gaat verhuizen of je huidig interieur helemaal beu bent; het maken van een wishlist is altijd een goed idee. Zo schaf je alleen de meubels en accessoires aan die je echt graag wilt. Inspiratie nodig? Kijk dan eens naar de leuke dingen op ons lijstje, er zit gegarandeerd iets tussen voor jouw woonkamer!

Tijdloze hoekbank Alburg

Waarom hoekbank Alburg op jouw wensenlijstje hoort? Deze super comfortabele bank is stijlvol én makkelijk te combineren. Het maakt dus niet uit van welke woonstijl jij houdt, met de tijdloze Alburg zit je altijd goed. En dat is fijn, je bank niet hoeven te vervangen omdat hij uit de mode is.

Standaard is hoekbank Alburg uitgevoerd in een U-vorm waardoor je heel veel zitplekken creëert. Past dat niet goed in je interieur? Dan zijn er nog veel andere opstellingen beschikbaar, net zoals een ruime keuze uit onze stoffencollectie.

Een kast met verlichting: Mendiga

Een mooie kast in de woonkamer is altijd handig. Of je nu je servies en woonaccessoires een plaatsje wilt geven, of gewoon je spullen wilt opbergen zodat ze uit het zicht zijn. Daarom is de Mendiga barkast zo fijn: Achter de gesloten deurtjes berg je de spullen op die je niet wilt zien en in de open vakken zet je alleen de mooie accessoires.

De kast heeft een mooi uiterlijk met een slank zwart metalen frame voor een stoere, maar toch moderne look. Maar wat deze kast echt bijzonder maakt? De verlichting in de open vakken zorgen er niet alleen voor dat je accessoires in de spotlight worden gezet, het geeft een chique uitstraling aan je interieur. Zo maak je van jouw praktische kast ook een pronkstuk in de woonkamer!

In de Profijt Meubel collectie vind je verschillende Mendiga kasten, van een opbergkast tot aan een dressoir!

Sfeervolle verlichting Winfield

Wat maakt een woonkamer gezellig? Juist, verlichting natuurlijk! Met de juiste verlichting creëer je een warme en knusse sfeer. En dat is belangrijk, want de woonkamer hoort een ontspannende plek te zijn.

Vloerlamp Winfield is de perfecte lamp voor je woonkamer. Deze heeft een luxe maar ook stoere uitstraling, waardoor hij goed past in ieder interieur. Plaats hem bijvoorbeeld achter je bank of naast je fauteuil voor een sfeervol effect. 

Vloerlamp Winfield maakt je woonkamer extra sfeervol.

Trendy bijzettafelset Zena

Met bijzettafelset Zena in een warme houtkleur kun je eindeloos combineren. De tafeltjes zijn niet groot van formaat waardoor je ze makkelijk verplaatst binnen je woonkamer. Zo plaats je ze precies waar je ze op dat moment nodig hebt! Praktisch dus, maar ook erg mooi. Ze geven een stoere uitstraling af door het zwart metalen frame een uitstraling van echt hout.

Een echte toevoeging op jouw wishlist!

Bijzettafeltjes zijn onmisbaar in je interieur. Met de Zena set geef jij de woonkamer een stoere touch.

Relaxen in fauteuil Safira

Iets wat niet op jouw lijstje mag ontbreken is een fauteuil waarin je heerlijk kunt ontspannen. Dat het een fabeltje is dat fauteuils niet modern zijn, bewijst fauteuil Safira wel. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren, heeft een trendy zwart metalen frame en een eigentijdse belijning. Zo kun jij heerlijk ontspannen in een moderne fauteuil die ook nog eens prachtig in je woonkamer staat! Super toch?

Een comfortabele fauteuil in een modern jasje: Safira is onze favoriet!

Stijlvol vloerkleed Tisa

Een mooi vloerkleed maakt je interieur echt af. Het is comfortabel aan je voeten en geeft een warme uitstraling. Ook brengt het je bank en salontafel bij elkaar en wordt je woonkamer een mooi geheel.

Wij zijn dol op vloerkleed Tisa, deze heeft een modern patroon en neutrale kleuren. Perfect voor een modern interieur.


Wat staat er op jouw woonkamer wishlist? Kom langs in onze winkels voor nog meer inspiratie of bekijk onze collectie in de webshop.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?