De Clanton bank verdient het om in de spotlight te staan. Hij is namelijk veelzijdig, stijlvol én comfortabel. Online is hij verkrijgbaar als hoek-, 2- en 3-zitsbank. Maar in de winkel kun je hem ook helemaal naar wens samenstellen. Lees meer over de verschillende uitvoeringen en ontdek of de Clanton bank ook perfect in jouw interieur past.

Praktisch, compact en modern

Ben je op zoek naar een compacte bank? Dan is de 2-, 2,5-, of 3-zitsbank een goede keuze. Deze moderne bank is standaard uitgevoerd met een grove, zachte weefstructuur in verschillende grijstinten. Dit maakt het een tijdloos model die lang meegaat in je interieur. De brede armleuning in combinatie met de weefstof geeft een stoere touch.

Het is heel makkelijk om deze bank te combineren in je interieur. Door de hoge pootjes creëer je een ruimtelijk gevoel, zelfs in een kleine ruimte. Combineer deze bank bijvoorbeeld met een aaibaar vloerkleed om de zachte weefstof te complementeren. Met een zwarte salontafel of bijzettafelset versterk je het stoere element van de bank. Hoe zou jij deze bank stylen?

De moderne 2,5 zitsbank Clanton gecombineerd met zwarte elementen voor een stoere look.

Elegantie met chenille

De Clanton is ook verkrijgbaar in een hoekopstelling. Een hoekbank is een mooie opvulling in een ruime woonkamer, maar ook praktisch doordat je de hoek van de woonkamer beter benut. Hierdoor is de hoekbank erg populair.

Voor een extra luxueuze uitstraling is hoekbank Clanton uitgevoerd in een glanzende chenille stof. De warme bruin-groene kleur geeft sfeer aan je woonkamer. Dit pas perfect bij de trendy woonstijl ‘Hotel chique’, maar kan ook goed gecombineerd worden in de moderne woonkamer.  

Hoekbank Clanton met glanzende chenille stof voor een chique uitstraling.

Personaliseer je bank

Vind je de bank mooi, maar wil je hem helemaal naar je eigen stijl maken? Dat kan met de Clanton! Je kunt de bank namelijk samenstellen in onze winkels, waarbij je keuze hebt uit veel verschillende stoffen en kleuren. Zo past de bank altijd perfect in de stijl van jouw interieur.

De bank kan uiteraard ook aangepast worden naar je woonwensen. Een 3-zitsbank met longchair, een extra grote u-bank, of een 2-zitsbank met bijpassende hocker, de opties zijn eindeloos! Kom je snel langs in één van onze winkels?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?