Woonprogramma Svensby

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Woonprogramma Svensby: robuust met stoere bouten

Woonprogramma Svensby is een eigentijds woonprogramma, verkrijgbaar in de actuele kleur stone en voorzien van stoere metalen bouten als opvallend accent. Dit programma heeft een actuele vormgeving waar je alle kanten mee op kunt. Doordat het programma Svensby afgewerkt is met een melamine laag is het erg makkelijk in onderhoud.

  • Afgewerkt met een melamine-laag, dus makkelijk in onderhoud
  • Robuuste vormgeving met stoere brede stijlen
  • Voorzien van stoere metalen bouten

Svensby is krasbestendig en kleurecht

De eigenschappen van melamine zijn kras-, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud, gebruiksvriendelijk en bovendien de uitstraling van massief hout. Binnen dit programma is er keuze uit vele verschillende elementen, zo is er een dressoir met 3 deuren, een dressoir met 4 deuren, een barkast met 2 dichte deuren en 4 open vakken, een broodkast met 2 deuren (beide rechtsdraaiend), een boekenkast met 1 deur (rechtsdraaiend) en 3 open vakken, een vitrinekast met 1 dichte deur en 1 glasdeur (beide linksdraaiend), een TV-dressoir met 1 deur en 2 open vakken, een TV-dressoir met 2 deuren en 2 open vakken, een rechthoekige salontafel met 1 lade, een vierkante salontafel en een bartafel leverbaar. De eettafels zijn verkrijgbaar in de lengtematen 140 cm, 160 cm, 190 cm en 220 cm, waardoor je het interieur geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Door de uitgebreide keuze aan elementen past woonprogramma Svensby in iedere woonkamer, ongeacht de grootte van de ruimte. Je kunt altijd een passende combinatie creëren.

Voor alle mogelijkheden verwelkomen wij je graag in één van onze winkels. Ons deskundig personeel helpt je graag om de juiste keuze tussen de elementen te maken. Ook voor bijpassende eetstoelen en/of andere zitmeubelen geven wij je graag een uitgebreid en deskundig advies. Op die manier stel je de inrichting van de woonkamer geheel naar eigen wens in.