Woonprogramma Jondal

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Woonprogramma Jondal: robuuste uitstraling

Woonprogramma Jondal is een eigentijds woonprogramma, verkrijgbaar in de actuele kleur excalibur oak, waarbij de kasten voorzien zijn van LED-verlichting als opvallend accent. Dit programma heeft een actuele vormgeving waar je alle kanten mee op kunt. Doordat het programma Jondal afgewerkt is met een melamine laag is het erg makkelijk in onderhoud.

  • Kasten voorzien van LED-verlichting
  • Afgewerkt met een melamine-laag, dus makkelijk in onderhoud
  • Robuuste vormgeving met stoere brede stijlen

Jondal is krasbestendig en kleurecht

De eigenschappen van melamine zijn kras-, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud, gebruiksvriendelijk en heeft bovendien de uitstraling van massief hout. Binnen dit programma is er keuze uit vele verschillende elementen, zoals een dressoir in 4 verschillende breedtes, een TV-dressoir met 1 deur en 2 open vakken, een TV-dressoir met 2 deuren en 2 open vakken, een barkast met 4 deuren, een vitrinekast met 3 dichte deuren en 1 glasdeur, een smalle kast met 2 deuren (zowel links- als rechtsdraaiend te monteren), een smalle vitrinekast met 1 dichte deur en 1 glasdeur (zowel links- als rechtsdraaiend te monteren), eettafels in verschillende afmetingen, een bartafel, salontafels in verschillende maten en hoektafels in twee afmetingen. De tafels zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen met ieder hun eigen uitstraling (standaard, met XL-poten en -bladen of met kruispoot) waardoor je het interieur naar eigen wens kunt samenstellen. De standaard eettafels in de lengtematen 164, 184 en 226 cm zijn tevens optioneel uit te voeren met een verlengblad. Tevens zijn er bijpassende spiegels in drie afmetingen en een wandplank leverbaar. Door de uitgebreide keuze aan elementen past woonprogramma Jondal in iedere woonkamer, ongeacht de grootte van de ruimte. Je kunt altijd een passende combinatie creëren.

Voor alle mogelijkheden verwelkomen wij je graag in één van onze winkels. Ons deskundig personeel helpt je graag om de juiste keuze tussen de elementen te maken. Ook voor bijpassende eetstoelen en/of andere zitmeubelen geven wij je graag een uitgebreid en deskundig advies. Op die manier stel je de inrichting van de woonkamer geheel naar eigen wens in.