Profijt Meubel Doetinchem

Openingstijden:

De winkel is gesloten, maar telefonisch zijn we bereikbaar voor woonadvies en alle vragen over je bestelling en service.
Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Openingstijden magazijn:

Maandag Gesloten
Dinsdag Tijdelijk gesloten
Woensdag Tijdelijk gesloten
Donderdag Tijdelijk gesloten
Vrijdag Tijdelijk gesloten
Zaterdag Tijdelijk gesloten
Zondag Gesloten

Locatie

Locatie

Voordelige meubelen kopen in Doetinchem, doet u bij Profijt Meubel!

Bekijk alle vacatures

Profijt Meubel is gelegen aan de woonboulevard van Doetinchem. Ideaal als u op zoek bent naar nieuwe meubels , bedden en woonaccessoires . U vindt hier namelijk alles binnen handbereik.

   • Uit voorraad & Snel leverbaar Een groot deel van onze collectie is uit voorraad leverbaar of wordt op maat geleverd met een zeer korte levertijd van enkele weken!
   • Laagste prijsgarantie Met de laagste prijsgarantie weet u zeker dat u nergens voordeliger uit bent voor uw nieuwe meubelen!
   • Garantie op uw nieuwe meubelen Bij Profijt Meubel geniet u standaard van CBW-garantie. Desgewenst kunt u deze uitbreiden met 5 jaar extra garantie en service aan huis, met het All in House Service programma.
   • Zelf Meenemen & Monteren! De meeste meubelen zijn verpakt in handige verpakkingen en voorzien van een heldere handleiding. U betaalt hierdoor niets voor de extra dingen die u zelf kunt doen en zo kunnen wij voor u de prijs laag houden.
   • Bus of aanhanger lenen Bij vrijwel al onze vestigingen kunt u gebruik maken van een bus of aanhanger om uw meubelen op te halen (vraag naar de voorwaarden). Zo bespaart u eenvoudig op de bezorgkosten.
   • Eenvoudig een klacht indienen Heeft u ondanks onze goede zorgen toch een klacht over uw aankoop? Via het klantenservice gedeelte op de website kunt u eenvoudig uw service aanvraag indienen. Uw bericht komt dan rechtstreeks bij de serviceafdeling terecht.