Vitrinekast

  Vitrinekast

  Een vitrinekast is in veel Nederlandse huishoudens hét pronkstuk van de eetkamer. De vitrinekasten uit het assortiment van Profijt Meubel zijn allemaal voorzien van deurtjes met glas, waardoor u uw mooiste servies & glazen kunt uitstallen. Doordat er veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een vitrinekast bij past in uw interieur.

  Vitrinekasten, perfect voor in de eetkamer

  Uw mooie servies hoeft u niet meer weg te stoppen achter keukenkastjes, maar zet u in een prachtige vitrinekast. Als de gelegenheid daar is, kunt u de mooiste wijnglazen en servies uit de kast pakken en vervolgens gezellig tafelen met vrienden. Veel vitrinekasten van Profijt Meubel hebben een open en gesloten gedeelte. Waar het gesloten gedeelte ideaal is voor bijzondere spullen of luxe servies netjes op te bergen, kan het open gedeelte ideaal benut worden voor voorwerpen die vaker worden gebruikt. Regelmatig worden er in vitrinekasten ook andere leuke voorwerpen uitgestald, zoals boeken, fotolijstjes of kaarsen.

  Inspiratie opdoen?

  Weet u nog niet zeker wat voor vitrinekast mooi zou staan in uw keuken, eet- of woonkamer? Kom dan eens langs bij een van de vestigingen van Profijt Meubel. Onze interieuradviseurs helpen u graag verder.

  Stel een aflopende volgorde in

  23 product(en)

  Per pagina
  Stel een aflopende volgorde in

  23 product(en)

  Per pagina