TV-dressoir

  TV-dressoir

  Een TV Meubel of TV dressoir staat vaak prominent in uw woonkamer en hoort om die reden perfect in de woonkamer te passen. Ondanks dat steeds meer mensen hun televisie ophangen, blijven TV dressoirs vaak staan. De handige opbergruimte wordt vaak gebruikt om audio apparatuur, spelconsoles en afstandsbedieningen netjes op te ruimen. Ideaal dus!

  Kies je favoriete televisie dressoir bij Profijt Meubel

  Geniet volop van je favoriete televisie series met een prachtig TV dressoir van Profijt Meubel. De TV dressoirs  zorgen ervoor dat uw TV, spelcomputers en andere spullen optimaal worden geplaatst. De achterkant van een TV kast is vaak open, zodat kabels gemakkelijk vanuit de TV met andere apparaten verbonden kunnen worden. Zo kijk je niet constant tegen storende kabels.

  Een landelijk TV dressoir of juist modern?

  Veel Nederlanders kiezen voor een landelijke, warme inrichting. Een eiken, teak of acacia TV dressoir past hier perfect bij. Deze zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar, uiteenlopend van een mooi wit TV dressoir tot het populaire light gray of het donkere smoked brown. Het maakt niet uit welke televisie dressoir u kiest bij Profijt Meubel. Allemaal zijn ze scherp geprijsd. Kom gerust in een van onze showrooms eens een kijkje nemen.

  Kijkplezier met je nieuwe meubels

  Voor nog meer kijk- of gameplezier kunt u bij Profijt Meubel ook terecht voor een comfortabel bankstel. Doordat Profijt Meubel meerdere woonprogramma's heeft, is het eenvoudig om een bijpassende bank te vinden. Ook een salontafel kan hierbij niet ontbreken, zodat u hierop lekkere snacks kwijt kan.

  Stel een aflopende volgorde in

  Onderdelen 1 tot 30 van totaal 46

  Per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  Stel een aflopende volgorde in

  Onderdelen 1 tot 30 van totaal 46

  Per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2