Service aanvraag

  Een service aanvraag melden

  Profijt Meubel staat voor de kwaliteit van haar producten. Helaas kan het toch voorkomen dat u een klacht over uw aankoop heeft.
  Wij adviseren u in geval van een klacht zo snel mogelijk onderstaand serviceformulier in te vullen. Uw service aanvraag komt dan direct bij uw winkel terecht, waarna er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen. De winkel heeft dan direct al uw gegevens bij elkaar, alsook uw klacht en de bijbehorende foto's.

  Heb ik garantie?

  Indien u All in House Service heeft bijgekocht, dan heeft u recht op 3 of 5 jaar volledige garantie (kijk op uw garantiecertificaat). Uw service melding zal naar All in House B.V. gestuurd worden. All in House B.V. maakt direct met u een afspraak voor herstel.

  Indien u geen All in House Service heeft afgesloten dan is de 3 jaar CBW-garantie van toepassing, tenzij anders op uw koopovereenkomst is aangegeven. Op al uw aankopen zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing. Deze heeft u bij aankoop van ons ontvangen en kunt u ook hier onder bekijken en downloaden. De winkel waar u uw producten heeft gekocht, beoordeelt uw servicemelding op basis van de toepasselijke garantie-voorwaarden. U ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging, waarin de afhandeling van uw servicemelding wordt aangegeven. Indien uw serviceaanvraag gegrond is, conformeert u zich aan de CBW productgarantie:

  De CBW-garantie is standaard 3 jaar op basis van afschrijving:
  - In het eerste jaar krijgt u de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijdkosten tenzij anders overeengekomen.
  - In het tweede jaar krijgt u 2/3 van de kosten vergoed,
  - In het derde jaar krijgt u 1/3 van de kosten vergoed.

  Bekijk hier de voorwaarden van All In House service
  Bekijk hier de Algemene voorwaarden van CBW

  Klantinformatie

  Orderinformatie

  Product informatie

  Probleem type

  Afbeeldingen

  • Door het toevoegen van foto's versnelt u uw aanvraag.

   Afbeeldingen mogen maximaal 1 Mb groot zijn

  Heeft u recht op garantie?

  • Selecteer de garantie die u van toepassing acht.

  Vul aub de cijfers uit de bovenstaande foto in het invoerveld.
  Dit om automatisch gegenereerde service aanvragen tegen te gaan.

  Is uw service aanvraag compleet?

  * Vereiste velden