Service aanvraag

  Een service aanvraag melden

  Profijt Meubel staat voor de kwaliteit van haar producten. Helaas kan het toch voorkomen dat u een klacht over uw aankoop heeft.
  Wij adviseren u in geval van een klacht zo snel mogelijk onderstaand serviceformulier in te vullen. Uw service aanvraag komt dan direct bij uw winkel terecht, waarna er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen. De winkel heeft dan direct al uw gegevens bij elkaar, alsook uw klacht en de bijbehorende foto's.


   

  'Waarom vertoont mijn nieuwe bank een zitafdruk in de eerste weken?'
  'Hoe kan ik mijn houten meubel tegen vocht beschermen?'
  'De stof van mijn bank vertoont pluisjes. Hoe kan dat en wat kan ik eraan doen?'
  Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde productvragen 

   


   

  Indien u All in House Service heeft bijgekocht, dan heeft u recht op 3 of 5 jaar volledige garantie (kijk op uw garantiecertificaat). Uw service melding zal naar All in House B.V. gestuurd worden. All in House B.V. maakt direct met u een afspraak voor herstel.
  Indien u geen All in House Service heeft afgesloten dan is de  standaard CBW-garantie van toepassing, tenzij anders op uw koopovereenkomst is aangegeven. Op al uw aankopen zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing. Deze heeft u bij aankoop van ons ontvangen. De winkel waar u uw producten heeft gekocht, beoordeelt uw servicemelding op basis van de toepasselijke garantie-voorwaarden. U ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging, waarin de afhandeling van uw servicemelding wordt aangegeven. Indien uw serviceaanvraag gegrond is, conformeert u zich aan de CBW productgarantie:

  Bekijk hier de CBW-voorwaarden voor aankopen gedaan ná 1 juli 2017
  Bekijk hier de voorwaarden van All In House service

  Klantinformatie

  Orderinformatie

  Product informatie

  Probleem type

  Afbeeldingen

  • Door het toevoegen van foto's versnelt u uw aanvraag.

   Afbeeldingen mogen maximaal 1 Mb groot zijn

  Heeft u recht op garantie?

  • Selecteer de garantie die u van toepassing acht.
  Is uw service aanvraag compleet?

  * Vereiste velden