Een nieuwe bank, waar begin je?

Een nieuwe bank, waar begin je?

Is het tijd voor een nieuw bankstel, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Begrijpelijk, want er is zoveel aanbod in verschillende soorten banken. Een bankstel is natuurlijk geen aankoop die je snel even doet, een bank wordt meestal aangeschaft voor een aantal jaren zitplezier. Denk dus goed na over welke eisen je stelt aan je nieuwe bank.

Model kiezen

Naar de kleur en het model van de bank wordt vaak het eerst gekeken. Het kan zijn dat het rondje door de winkel dan snel gemaakt is. De kleur of opstelling is bijvoorbeeld niet naar wens, de bank staat getoond als een hoekbank en je bent op zoek naar een 3-zits bank of juist andersom. Gelukkig kan dit bij Profijt Meubel allemaal naar eigen wens aangepast worden zodat je de perfecte opstelling kan samenstellen voor je nieuwe zitmeubel. Ben je op zoek naar een landelijke bank, of toch liever een bank met een moderne uitstraling? In onze Profijt Meubel winkels hebben wij veel verschillende modellen getoond staan.

Bekleding en afwerking

Natuurlijk is de bekleding van de nieuwe bank ook een belangrijk onderdeel van de keuze. Stof, leer of microvezel? In de meeste gevallen wordt de keuze van de bekleding bepaald door de woonsituatie. Eventuele huisdieren en kinderen spelen een rol in de keuze daarvan, ook is je persoonlijke smaak doorslaggevend. Hou je van de warmte van stof of kies je liever voor strak en leer? Een combinatie van beide is een microvezel stof of microleder. De uitstraling van leer maar de warmte van stof. Veel van onze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en met verschillende pootjes. Zo kun je kiezen uit verschillende afwerknaden en een hout of metalen pootje. Elke bank heeft verschillende mogelijkheden.

Zitcomfort van een bank

Wat misschien nog wel het belangrijkst is, is het zitcomfort van je nieuwe bank of bankstel. Je wilt natuurlijk lekker zitten op je nieuwe bank, daarom is het zitcomfort het belangrijkste onderdeel in de keuze. Heb je liever een plof bank waar je lekker in kunt hangen of gaat de voorkeur uit naar stevig en degelijk zitten? Voor ieder persoon is lekker zitten anders. Het is daarom belangrijk om bij het aanschaffen van een nieuw bankstel altijd goed proef te zitten en de verschillende varianten in zitcomforts uit te proberen om zo je perfecte bank tot in detail samen te stellen. Nieuwsgierig naar wat alle opties en mogelijkheden zijn? Of wil je verder geïnformeerd worden, kom dan eens langs bij één van onze Profijt Meubel vestigingen. Natuurlijk staat er een lekker kopje koffie of thee klaar. Tot ziens in één van onze winkels!

 

Producten 1-12 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren