Toon alle producten

Toon alle producten

Keuken bartafel

Bartafel keuken

Een bartafel is een geweldige toevoeging aan je keuken. Het geeft je interieur een bepaalde charme die met een gewone eettafel lastig te evenaren is. Ben je benieuwd of een keuken bartafel is voor jou is? Neem een kijkje in het online aanbod van Profijt Meubel of kom langs bij een van onze vestigingen om inspiratie op te doen. Bij ons ben je altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige keuken bartafels tegen de laagste prijzen!

4 producten

 1. Bartafel 138x80 Trevisio
  Bartafel 138x80 Trevisio
  429,00
  • Uit voorraad leverbaar
 2. Deal
  Bartafel 140x80 Newhaven
  Bartafel 140x80 Newhaven

  429,00

  399,00

  • Uit voorraad leverbaar
 3. Bartafel 130x80 Satriani
  Bartafel 130x80 Satriani
  429,00
  • Uit voorraad leverbaar
 4. Deal
  Bartafel 140x80 Newhaven
  Bartafel 140x80 Newhaven

  429,00

  399,00

  • Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Waarom een bartafel voor de keuken?

Met een keuken bartafel creëer je een gezellige en uitnodigende plek om te ontbijten, thee te drinken of een wijntje te doen. Als je mensen te eten krijgt, kunnen zij je gezelschap houden aan de bartafel terwijl jij kookt. Als je een keuken bartafel aanschaft in dezelfde hoogte als je aanrecht, creëer je meteen wat extra werkruimte voor de avonden dat je wat uitgebreider wil koken. Want laten we even eerlijk zijn, op zulke momenten is het aanrecht eigenlijk altijd te klein!

Heb je een woning met een open keuken? Dan kan een bartafel tevens fungeren als een soort scheiding tussen het keukengedeelte en de woonkamer. Een keuken bartafel is daarnaast een uitstekende oplossing voor kleinere woningen waar simpelweg geen ruimte is voor een gewoneeettafel. De wat smallere uitvoeringen kun je praktisch overal kwijt!

Ons assortiment keuken bartafels

Bartafels voor de keuken zijn bij Profijt Meubel verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen en afmetingen. Zo kun je kiezen voor een volledig houten bartafel of een bartafel met houten tafelblad en een metalen onderstel. Je kunt het aanbod keuken bartafels filteren op onder andere materiaal, serie en prijs. Ook kun je een Profijt Meubel vestiging bij jou in de buurt selecteren en meteen bekijken welke modellen daar op voorraad zijn.

Vanzelfsprekend zijn gewoneeetstoelen te laag om aan een bartafel te zetten. Gelukkig kun je ook bij ons terecht voor een paar bijpassendebarkrukken. We hebben diverse modellen, zowel met stoffen als met lederen bekleding.

Ja, ik heb interesse in een keuken bartafel!

Heb je inmiddels een mooie bartafel voor de keuken op het oog? Dan kun je deze met een gerust hart online bestellen. Om te beginnen ben je bij ons altijd verzekerd van de laagste prijs garantie. Daarnaast is Profijt Meubel CBW-erkend. Dat betekent dat jij als consument van extra zekerheid profiteert, onder andere op het gebied van betalen, garantie en klachtenafhandeling. Kortom: bij Profijt Meubel doe je altijd een aankoop waar je een goed gevoel aan overhoudt. Kom je ergens niet uit en ben je momenteel niet in de gelegenheid om een van onze vestigingen te bezoeken? Neem dan gerust even contact op met onzeklantenservice. Onze behulpzame medewerkers helpen je graag verder!