Complete woonprogramma's

Complete woonprogramma's

Woonprogramma Aurdal

Woonprogramma Aurdal

Woonprogramma Aurdal is een woonprogramma voorzien van LED verlichting, dat verkrijgbaar is in de kleurcombinatie eiken smoked met antraciet.


Belfort woonprogramma

Woonprogramma Belfort

Woonprogramma Belfort is een zeer actueel en tijdloos woonprogramma uitgevoerd in de zeer makkelijk te combineren kleur light grey. Dit programma is uitgevoerd in semi-massief acacia en past in vrijwel ieder interieur; of je nu een landelijke, robuuste, jonge of klassiekere smaak heeft, woonprogramma Belfort is zeer gemakkelijk met alle stijlen te combineren.

 

Blitz woonprogramma

Woonprogramma Blitz

Stoere meubele met metalen accenten op handgrepen en onderstel.

 

Woonprogramma Cabos

Woonprogramma Cabos

Woonprogramma Cabos is een zeer mooi stijlvol woonprogramma uitgevoerd in de mooie een zeer makkelijk te combineren kleur snow white. Dit programma is uitgevoerd in massief acacia en past in vrijwel ieder interieur, of je nu een landelijke, robuuste, jonge of klassiekere smaak heeft, woonprogramma Cabos is zeer gemakkelijk met alle stijlen te combineren. Dit programma kenmerkt zich door een mooie strakke vormgeving en de zware handgrepen.


Woonprogramma Cabaneta

Woonprogramma Cabaneta

Woonprogramma Cabaneta is een eigentijds woonprogramma, verkrijgbaar in de actuele kleur eik halifax natuur. Dit programma heeft een actuele vormgeving waar je alle kanten mee op kunt. Doordat het programma Cabaneta afgewerkt is met een melamine laag is het erg makkelijk in onderhoud.


Woonprorgamma Jondal

Woonprogramma Jondal

Woonprogramma Jondal is een eigentijds woonprogramma, verkrijgbaar in de actuele kleur excalibur oak, waarbij de kasten voorzien zijn van LED-verlichting als opvallend accent.


Woonprorgamma Kalix

Woonprogramma Kalix

Woonprogramma Kalix is een stoer woonprogramma met een eigentijdse uitstraling door de opvallende vingerlas details op de hoeken van de meubelen.


Woonprogramma Mocalto

Woonprogramma Mocalto

Woonprogramma Mocalto is een tijdloos woonprogramma, verkrijgbaar in de prachtige kleur canyon oak en voorzien van robuuste handgrepen als opvallend accent. Dit programma heeft een actuele vormgeving waar je alle kanten mee op kunt. Doordat het programma Mocalto afgewerkt is met een folie laag is het erg makkelijk in onderhoud.


Woonprogramma Pellaro

Woonprogramma Pellaro

Woonprogramma Pellaro is een tijdloos woonprogramma uitgevoerd in de kleur Eiken Grey met RVS accenten. Meubelen uit het woonprogramma Pellaro passen daardoor perfect in een modern interieur. Doordat deze meubelen uitgevoerd zijn in melamine, is dit programma erg gebruiks-vriendelijk en makkelijk te onderhouden.


Woonprogramma Punda

Woonprogramma Punda

Woonprogramma Punda is een schitterend woonprogramma met een robuuste uitstraling. Dit programma is verkrijgbaar in de kleuren Millenium Oak Darkbrown en Millenium Oak Lightgrey Marble. Het programma is uitgevoerd in melamine waardoor de meubelen erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden zijn. Binnen programma Punda is er keuze uit vele verschillende elementen, daarnaast zijn er bijpassende spiegels leverbaar.


Satriani

Woonprogramma Satriani

Woonprogramma Satriani is een eigentijds woonprogramma, verkrijgbaar in de actuele kleurcombinatie lightgrey eiken decor met bovenblad in beton look. Dit programma heeft een tijdloze vormgeving waar je alle kanten mee op kunt. Doordat het programma Satriani afgewerkt is met een melamine laag is het erg makkelijk in onderhoud.


Woonprogramma Spijkenisse

Woonprogramma Spijkenisse

Woonprogramma Spijkenisse is een schitterend woonprogramma met een onmiskenbare lifestyle-uitstraling. Dit programma is verkrijgbaar in eiken grey met fronten in wit. Programma Spijkenisse is uitgevoerd in melamine waardoor het programma erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is. Binnen dit programma is er keuze uit vele verschillende elementen, zodat je jouw woonkamer helemaal naar eigen wens kunt inrichten.


Woonprogramma Svensby

Woonprogramma Svensby

Woonprogramma Svensby is een eigentijds woonprogramma, verkrijgbaar in de actuele kleur stone en voorzien van stoere metalen bouten als opvallend accent. Dit programma heeft een actuele vormgeving waar je alle kanten mee op kunt.


Woonprogramma Yumali

Woonprogramma Yumali

Woonprogramma Yumali is een prachtig woonprogramma met een landelijke uitstraling. Dit robuuste programma is verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen: geheel kristal eiken lichtbruin of lariks met topblad(en) in Kristal eiken lichtbruin. Doordat het programma Yumali is afgewerkt met een melamine laag is het erg makkelijk om te onderhouden.
 

Woonprogramma Zappa

Woonprogramma Zappa

Woonprogramma Zappa is een robuust woonprogramma, verkrijgbaar in de kleur light grey of in de kleurencombinatie light grey met betonlook bovenbladen. Dit programma heeft een knipoog naar de actuele retro-style met poten in metaal vintage black.

Complete woonkamer sets

Op zoek naar een set meubelen die bij elkaar past? Een compleet woonprogramma biedt je deze garantie. Profijt Meubel heeft verschillende prachtige woonprogramma's in het assortiment, vaak gemaakt van makkelijk te onderhouden materiaal. Een woonprogramma bestaat vaak uit een dressoir, tv dressoir, kast, boekenkast en/of vitrinekast