Grijze stoelen

De trends in de wereld van interieurdesign zijn constant in beweging. Veel trends transformeren of passen zich door de jaren heen aan, zonder aan populariteit te verliezen. Goede voorbeelden hiervan zijn het vele koper en rose gold dat we de laatste jaren zien. Er is echter een kleur die niet zozeer als trend maar eerder als interieur fenomeen beschreven zou moeten worden: grijs.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Waarom grijze stoelen?

Grijze interieurs, in het bijzonder grijze meubels, worden tegenwoordig in alle woonstijlen beschouwd als chique elementen. Grijs is een trendy en tegelijkertijd tijdloze kleur die in elke ruimte gebruikt kan worden. Het is zonder twijfel een van de meest veelzijdige kleuren in het spectrum. Dat betekent ook dat je één grijs meubelstuk op heel veel verschillende manieren kunt stylen.

Grijs is de ideale basis voor vrijwel alle andere kleuren en stelt je in staat om je interieur zo subtiel of zo gewaagd vorm te geven als je wilt. De populariteit van grijs als neutrale kleur in het interieur is nauw verbonden aan de opkomst van een andere interieurtrend: de Scandinavische woonstijl.

Ons assortiment stoelen grijs

Of je nu op zoek bent naar armstoelen, eetstoelen of barstoelen in grijs, Profijt Meubel heeft een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Afhankelijk van het soort stoel (of de barstoel in grijs) en het model dat je kiest, heb je keuze uit verschillende grijstinten uit de stoffencollectie van Profijt Meubel. Wist je overigens al dat een aantal van onze grijze stoelen ook als eetbank verkrijgbaar zijn? Zo creëer je nog meer ruimte aan de eettafel, en het staat nog stoer ook!

Onderhoud van je grijze stoelen

Natuurlijk, je bent heel zuinig op je nieuwe meubels. Maar omdat je grijze stoelen ongetwijfeld intensief gebruikt zullen worden, is het onvermijdelijk dat ze in de loop der tijd vies worden. Geen paniek! Profijt Meubel heeft namelijk alles wat je nodig hebt voor het onderhoud van je stoffen of lederen stoelen. Deze producten kunnen vanzelfsprekend ook gebruikt worden voor het onderhoud van je bankstel!

Ja, ik heb interesse in een stoel grijs!

Een kwalitatief hoogwaardige grijze stoel hoeft echt niet veel te kosten. In elk geval niet als je deze bestelt bij Profijt Meubel; bij ons ben je namelijk verzekerd van de laagste prijs! Maar onze scherpe prijzen zijn niet de enige reden dat onze klanten zoveel leuke recensies achterlaten. Dat heeft ook te maken met de service die wij bieden! Zo doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. En mocht de grijze stoel die je hebt uitgekozen achteraf toch niet 100% naar wens zijn dan kun je terug vallen op onze gratis omruilgarantie voor zitmeubelen. Daarnaast is Profijt Meubel aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), waardoor je als consument extra bescherming op je aankopen krijgt. Wil je onze collectie grijze stoelen toch liever eerst even met eigen ogen bekijken? Kom dan gewoon eens langs bij een van de Profijt Meubel winkels. Hier kun je uiteraard ook bij ons deskundig personeel terecht voor een gedegen advies.