Gecapitonneerde eetkamerstoelen

Wil je graag een elegante touch aan je eetkamer interieur geven? Dan is een gecapitonneerde eetkamerstoel een uitstekende keuze! Natuurlijk wil je voor een set gecapitonneerde eetkamerstoelen niet te veel betalen. Gelukkig ben je bij Profijt Meubel altijd verzekerd van de laagste prijs! Ben je benieuwd? Neem op je gemak een kijkje in onze collectie en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Producten 1-24 van 137

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 137

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wanneer is een eetkamerstoel gecapitonneerd?

Bij de vervaardiging van gecapitonneerde zitmeubels wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek: capitonneren. Hierbij wordt de bekleding vastgenaaid of met knopen vastgezet, zodat er een soort kussentjes-effect ontstaat, vaak in een ruitjespatroon. De techniek kan zowel op stoffen als op lederen meubelen worden toegepast. Het meest bekende gecapitonneerde meubelstuk is ongetwijfeld de Chesterfield bank. Maar behalve banken zien we tegenwoordig ook heel veel andere zitmeubels die met deze techniek zijn vervaardigd. Gecapitonneerde eetkamerstoelen bijvoorbeeld!

Tips voor het kopen van een gecapitonneerde eetkamerstoel

Gecapitonneerde eetkamerstoelen staan vaak bekend om hun zitcomfort. Maar iedereen heeft weer andere voorkeuren; waar de een de voorkeur geeft aan een zachte eetstoel waar je lekker in weg kunt zakken, heeft de ander liever een wat steviger zitcomfort. Het beste dat je kunt doen is gewoon eens langskomen bij een van onze vestigingen om de gecapitonneerde eetkamerstoel die je op het oog hebt uit te proberen. Ga gewoon eens zitten om te kijken hoe het voelt. Is de zitting breed genoeg? Hoe voelt de rug als je ertegenaan leunt? Is de zitting niet te hoog of te laag? Door de stoelen gewoon even uit te proberen is het veel makkelijker om een goede keus te maken!

Ons assortiment eetkamerstoelen gecapitonneerd

Profijt Meubel biedt diverse opties voor wie op zoek is naar een mooie gecapitonneerde eetkamerstoel. Neem nu bijvoorbeeld de Oriza eetstoel. Dit model, dat geleverd kan worden met eikenhouten stoelpoten in 8 verschillende afwerkingen, heeft een stijlvolle gecapitonneerde rugleuning. Oriza is verkrijgbaar in alle stoffen uit het stoffenconcept van Profijt Meubel. Daarbij is deze eetstoel ook verkrijgbaar als eetbank en eetkamerfauteuil, beide eveneens voorzien van een gecapitonneerde rugleuning.

Ja, ik heb interesse in gecapitonneerde eetkamerstoelen!

Een set gecapitonneerde eetkamerstoelen van een goede kwaliteit hoeft echt geen enorme investering te zijn. Het is een kwestie van weten waar je moet shoppen. Bij Profijt Meubel ben je in elk geval verzekerd van de laagste prijs! Maar die laagste prijsgarantie is niet de enige aanleiding voor onze klanten om zoveel positieve recensies achterlaten. Onze service speelt ook een belangrijke rol. Zo zorgen we er altijd voor dat je nieuwe gecapitonneerde eetkamerstoelen snel geleverd worden. En mochten de eetstoelen achteraf toch niet bevallen, dan kun je gebruik maken van onze gratis omruilgarantie voor zitmeubelen. Wil je onze collectie liever eerst van dichtbij bewonderen voordat je een keuze maakt? Kom dan gewoon eens langs bij een van de Profijt Meubel winkels. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder!