Eetkamerstoelen okergeel

Men zegt dat geel staat voor optimisme, positiviteit en blijdschap. Het is tevens een van de warme kleuren waarvan men zegt dat ze de eetlust stimuleren. Een prima kleur om in de eetkamer terug te laten komen dus! Wat dacht je bijvoorbeeld van okergele eetkamerstoelen? Ook daarvoor ben je bij Profijt Meubel aan het goede adres. Neem een kijkje in ons aanbod en laat je inspireren door de kracht van geel!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Waarom eetkamerstoelen okergeel?

Zeker tijdens de lange, koude winteravonden die we in ons land hebben, worden we maar al te graag herinnerd aan zonnige dagen. De kleur geel brengt vreugde en warmte in je interieur, en kan een vrolijke twist geven aan interieurs met veel neutrale kleuren. En aangezien warme kleuren de eetlust zouden stimuleren, is de eetkamer de ideale plek voor wat gele meubels of woonaccessoires. Eetkamerstoelen in okergeel creëren een positieve vibe zonder gelijk ‘over-the-top’ te zijn. Okergele eetstoelen staan overigens ook helemaal te gek in een retro interieur! Het is helemaal mooi als je het geel in je eetstoelen elders in de ruimte terug kan laten komen, bijvoorbeeld in de gordijnen of in een vloerkleedje.

Ons assortiment eetkamerstoelen geel

Profijt Meubel biedt diverse eetkamerstoelen die in okergeel kunnen worden uitgevoerd.

Neem nu bijvoorbeeld onze Cantoni eetkamerstoel in okergeel! Deze comfortabele eetstoel is op zitting en de voorzijde van de rugleuning voorzien van een karakteristiek vierkant sierstiksel, wat de stoel een heel eigen gezicht geeft. Het stevige maar flexibele onderstel is gemaakt van een vierkante RVS buis en door de compacte afmetingen passen de Cantoni eetstoelen onder praktisch elke eettafel. Maar ook veel van onze andere eetstoelen kunnen worden uitgevoerd in okergeel of een andere geelvariant. Daarbij heb je bij een groot deel van de eetstoelen die wij leveren keuze uit allerlei extra opties, zoals bijvoorbeeld andere stiksels, andere armleuningen of andere stoelpoten (of parketwieltjes). Heb je niet al te veel te besteden aan nieuwe eetstoelen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze eetkamerstoelen outlet! Hier kun je van aantrekkelijke kortingen profiteren, bovenop onze toch al zeer scherpe prijzen!

Reiniging & onderhoud eetkamerstoelen okergeel

Eetkamerstoelen worden nu eenmaal intensief gebruikt, en een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig kun je ook bij Profijt Meubel terecht voor diverse onderhoudsproducten om je okergele eetkamerstoelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Wij hebben speciale producten voor zowel stoffen en lederen als houten zitmeubelen!

Ja, ik heb interesse in een eetkamerstoel geel!

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten om okergele eetkamerstoelen aan te schaffen? Dan zit je goed bij Profijt Meubel! Bij ons profiteer je namelijk niet alleen van het meest uitgebreide aanbod en de laagste prijzen, maar ook van een snelle levering van je nieuwe eetstoelen én een gratis omruilgarantie op zitmeubelen. De vele positieve recensies van onze klanten bewijzen dat het met onze service wel goed zit! Wil je onze collectie eetstoelen liever eerst rustig van dichtbij bekijken, dan ben je van harte welkom om gewoon eens langs te komen. Profijt Meubel heeft winkels door heel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden.