Dressoir

  Dressoir

  Een dressoir is een halfhoge kast die beschikt over voldoende opbergruimte, die vaak gedecoreerd wordt met leuke woonaccessoires.Vaak worden er tafellampjes, vaasjes en fotolijstjes op gezet of wordt er een spiegel boven gehangen. In de meeste gevallen worden dressoirs tegen een muur geplaatst in de woonkamer. Dressoirs worden ook regelmatig als verdeler tussen twee ruimtes geplaatst, bijvoorbeeld tussen de woon- en eetkamer. Hierdoor maak je een duidelijk onderscheid tussen twee leefruimtes. Daarnaast is het ook een bekend meubelstuk voor in de slaapkamer, om kleding in op te bergen. 

  Dressoirs: een veelzijdig meubelstuk

  Dressoirs kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Naast de handige kastruimte zijn deze veelzijdige kasten ook bekende vervangers voor het TV meubel. Bij sommige dressoirs is het zelfs mogelijk om de televisie in de kast op te bergen, zodat de tv niet te zien is wanneer deze niet wordt gebruikt. Dressoirs zijn in verschillende materialen en stijlen verkrijgbaar, van massief teak, acacia, rubberwood tot eiken.

  Dressoir assortiment

  Het online assortiment is afgestemd op de populairste dressoirs. U bent ook van harte welkom in de showrooms van Profijt Meubel. Deze zijn verspreid door heel Nederland. Er zit dus altijd een vestiging bij u in de buurt.

  Stel een aflopende volgorde in

  Onderdelen 1 tot 30 van totaal 39

  Per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  Stel een aflopende volgorde in

  Onderdelen 1 tot 30 van totaal 39

  Per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2