Design meubels

Design meubels

Richt je woning strak en modern in met onze voordelige design meubels. Onze meubels zijn ontworpen in een minimalistische en tijdloze stijl waardoor ze perfect passen in ieder modern interieur. Kies bijvoorbeeld uit onze ruime collectie design bankstellen, die dankzij de lage rugleuning en strakke vormgeving niet misstaan in een strak interieur.

Je complete inrichting prachtig design

Niet alleen onze bankstellen, maar ook onze tafels, stoelen en kasten zijn in verschillende moderne designs te verkrijgen. Zo kun je dus voordelig bij Profijt Meubel je woonkamer, slaapkamer, hal of eetkamer inrichten in een moderne stijl.

Maak bij de keuze voor je nieuwe tafels en kasten de keuze uit verschillende schitterende houtsoorten, zo vind je in onze collectie onder andere teakhouten meubels en eikenhouten meubels. Naast houten meubels bieden wij ook diverse meubels aan met metalen of glazen elementen.

Vindt nieuwe design meubels bij Profijt Meubel

Kom zelf inspiratie opdoen voor de inrichting van je woning met onze design meubels in de showroom van één van onze winkels. Hier kun je ons complete assortiment meubels vinden en kun je meer informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal, opstelling en bijkomende opties van je nieuwe meubels. Je vindt onze winkels verspreid door Nederland, er is dus altijd wel een winkel bij jou in de buurt.

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren