De winkels van Profijt Meubel zijn op afspraak open vanaf 3 maart

Met ingang van 3 maart 2021 zijn de winkels van Profijt Meubel op afspraak weer open. Wij zijn blij dat we je dan op afspraak weer mogen ontvangen, waarbij we het belang van de genomen maatregelen nog steeds onderschrijven. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, vrienden en familie blijft bovenal het belangrijkste.

Het bestellen van producten via onze webshop, het opdoen van inspiratie en of het aanvragen van advies aan huis, online of telefonisch blijft natuurlijk mogelijk. Door de bijzondere omstandigheden kunnen onze levertijden afwijken cq. uitlopen. Wij hopen je snel weer te zien in de winkels van Profijt Meubel. Onze deskundige verkoopmedewerkers staan voor je klaar.

Maak een afspraak in onze online agenda wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt per e-mail een bevestiging.

Plan je afspraak

 

HEB JE EEN AFSPRAAK VOOR SERVICE AAN JE MEUBEL?

Service-afspraken zullen voor zover mogelijk conform afspraak plaatsvinden. Het kan echter voorkomen dat we contact met je opnemen om de afspraak te verzetten naar een andere datum. Wij vragen hiervoor je begrip. 

  • Ik wil de status van mijn service aanvraag weten, wat moet ik doen?
    Bij vragen over de status van je service aanvraag willen wij je verzoeken het contactformulier via onderstaande button in te vullen, de winkel zal je dan zo snel mogelijk informeren.
    Stel hier je vraag aan de winkel