Heb je er weleens over nagedacht hoe jij het liefst lounged? Plof je graag in een zachte bank vol kussens of zit je liever wat meer rechtop op een stevige bank? Loungegedrag is per persoon verschillend. Goed dus om daar even bij stil te staan bij het kiezen van de perfecte bank.

Met het hele gezin loungen op een hoekbank

Een hoekbank biedt veel plek en is dus ideaal wanneer je met het hele gezin op de bank wil kunnen loungen. Iedereen kan zich op zijn favoriete plekje van de bank nestelen voor een gezellige avond. Kletsen, plannen maken, film kijken of muziek luisteren, alles kan!

Loungen op een bankstel of zitbank

Een bankstel of zitbank is ideaal voor een avondje loungen. Door de stevigheid van de kussens biedt een bankstel ook genoeg comfort wanneer je er langere tijd op zit. Geen rugklachten dus, maar wel écht ontspannen. Door te kiezen voor twee bankstellen heb je ook genoeg plek voor vrienden of familie. Ook die hebben natuurlijk hun eigen loungegedrag! Met wat extra kussentjes op de bank kan iedereen een optimaal plekje creëren om uren te genieten van hapjes, drankjes en goed gezelschap.

Baas boven baas: een echte loungebank

Is loungen voor jou een levensstijl? Dan wil je natuurlijk een bank die daar bij past. Op een bank als Calira zit je dan goed. Deze hoekbank wordt in combinatie met een extra lounge een heerlijke loungebank waar je dagelijks kunt relaxen en genieten. Met je benen languit op de bank, een zacht dekentje en wat fijne kussens blijf je het liefst voor altijd zitten. Een loungebank zou weleens het meest fijne plekje van het hele huis kunnen zijn!

Kom je bij ons loungen?

Om de beste bank voor jouw loungegedrag te vinden is het slim ook een aantal banken te proberen. Kom dus vooral langs in één van onze filialen om te loungen en te ontdekken wat jij het prettigst vindt.

Er staan altijd genoeg comfortabele en knusse banken voor je klaar en we helpen je graag met deskundig advies.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?