Ga jij graag mee met de nieuwste trends in woonland? Verander jij het liefst elk seizoen de kleuren in je interieur? Waarschijnlijk heb je niet het budget of de tijd om steeds weer een nieuwe bank te kopen, of de muur te verven. Woonaccessoires zijn de oplossing!

Met een paar nieuwe accessoires in je interieur ga jij helemaal mee met de tijd.

Optie 1: andere lampen

Soms ben je de woonkamer gewoon even helemaal zat. Dat moderne interieur leek ooit zo stijlvol, maar komt nu op je over als saai. Jaloers kijk je naar binnen bij de huizen uit de buurt, die een trendy industrieel interieur hebben… Geen probleem! Vervang simpelweg je moderne lampen door stoere studiospots, fabriekslampen en hanglampen van metaal en hout. Je creëert zo een heel nieuwe look.

Optie 2: nieuwe stofjes

Passen die warme winterkleuren helemaal niet meer bij jouw lentehumeur? Berg dan de kussens en plaids weg in een kast: het is tijd voor nieuwe! Grasgroen, koraal-roze, kuikentjes geel; met nieuwe sierkussens en plaids krijgt je zithoek een heerlijk frisse uitstraling.

Optie 3: leuke hebbedingetjes

Gun jezelf twee keer per jaar tijd en geld om een paar nieuwe woonaccessoires aan te schaffen. Leuke hebbedingetjes waar je blij van wordt, en waarmee je in een mum van tijd een trendy sfeer oproept. Denk bijvoorbeeld aan vaasjes, dienbladen, theelichtjes en windlichten in een nieuw kleurtje of een andere stijl. Het kost weinig, en toch ondergaat je woonkamer een ware transformatie!

Optie 4: kunstbloemen

Een leuke manier om de lente en zomer in huis te halen is met bloemen en planten. Maar wat nu als je geen groene vingers hebt, of steeds vergeet het water te verversen? Kunstbloemen zijn de oplossing. Je hebt ze in talloze soorten en maten, met mooie kleuren en een elegante lijn.

Optie 5: vervang de wanddecoratie

Tot slot is er een hele snelle manier om je woonruimte een nieuwe uitstraling te geven: haal alle wanddecoraties van de muur en vervang ze door nieuwe! Ook bij Profijt Meubel heb je genoeg keuze uit mooie schilderijen op canvas of op glas, klokken of doeken voor aan de wand, waar je nu wel weer een tijdje tegenaan wil kijken. Vul die aan met een nieuw pronkstuk en je waant je in een nieuw huis!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?