We laten de donkere maanden achter ons en kijken reikhalzend uit naar het voorjaar. Kom maar op met die warme zonnige dagen. Wie aan lente denkt, denkt aan geurige hyacinten, pasgeboren lammetjes, fluitende vogeltjes en... Pasen!

Gezellig samenzijn aan een rijk gevulde en mooi gedecoreerde paastafel. Wij hebben uiteraard wat inspiratie voor je verzameld!

Superzachte kleuren

Kleuren die bij de lente en bij Pasen horen zijn pasteltinten als geel, zachtgroen, zachtroze, lila en lichtblauw. Kleuren die passen bij het gevoel van ontluikende blaadjes, zachte lammetjes en het heerlijke lentezonnetje.

Als je dit wil vertalen naar je paastafel kun je bijvoorbeeld een paar mooie vaasjes neerzetten. Kies voor keramiek of transparant of gekleurd glas. Vul ze met een mooie paastak, hyacinten of vrolijke tulpen. Mix and match! Servetten in een mooie pasteltint maken je tafel af.

Aaibare stoffen

Naast pasteltinten passen zachte aaibare stoffen ook goed bij een gezellige paastafel. Voer je kleurenschema door in pastelkleurige sierkussens of een mooi plaid. Je hoeft niet voor 1 kleur te kiezen, combineer verschillende zachte tinten voor een vrolijk tafereel.

Paastafel DIY-ideeën

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Er zijn genoeg leuke DIY-ideeën om uit te voeren! Maak bijvoorbeeld naamkaartjes van mooi papier. Strooi confetti van gekleurde bloemblaadjes of maak een kleurrijke bloemenkrans. Uiteraard mag een (in pastelkleuren) geschilderd eitje ook niet ontbreken! Natuurlijke materialen en zachte kleuren vormen samen de perfecte basis om jouw paastafel te decoreren.

Shoppen voor je paastafel

Ben je op zoek naar leuke accessoires voor je paastafel? Kijk dan eens rond in onze webshop. Naast leuke woonaccessoires vind je hier ook trendy meubels.

Vind je het fijn om materialen te kunnen voelen en uitproberen?

Dan ben je van harte welkom in een van onze winkels.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?