Twee dingen zijn belangrijk bij een bank; de looks en het comfort. Onze favoriet de hoekbank Mills heeft het beiden. Deze stoere bank voorzien van een eigentijdse look door de retro details is een lust voor het oog. En .. hij zit en ligt ook nog eens heerlijk!

Tijd dus om deze topper eens in het zonnetje te zetten.

Stoere bank

Model Mills combineert een trendy look met een royaal zitcomfort. De 'retro rug' is helemaal van deze tijd en geeft de bank een trendy uitstraling. De dikke zit- en rugkussens en de houten poten zorgen voor de stoere look. Zeker wanneer deze hoekbank wordt uitgevoerd in een Microleder in de kleur Cognac.

Hoekbank Mills met retro details

Het verticale sierstiksel in de rugleuning van de hoekbank Mills zorgt voor een gave retro vibe. Het stiksel, ook bekend als Cadillac-stiksel, is geïnspireerd op meubelen en autostoelen uit de jaren 50 en 60. Gecombineerd met een eigentijdse kleur roze komt de hoekbank Mills geweldig tot zijn recht in elk interieur.

Een hoekbank kopen

De hoekbank Mills kun je geheel zelf samenstellen met veel verschillende elementen. Zo ben je in de gelegenheid om je eigen ideale opstelling te creëren die bij jouw gezin en huis past. Je kunt zelfs voor verschillende hockers met of zonder opbergruimte kiezen; ideaal als salontafel.

Hoekbank met persoonlijk zitcomfort

Naast het standaard zitcomfort biedt de hoekbank Mills keuze uit een HR-koudschuim of een combinatie van dit schuim met een viscoschuim. HR-koudschuim heeft als belangrijke eigenschap dat het zeer veerkrachtig is en heeft hierdoor een hoog herstellend vermogen. Viscoschuim, ook bekend als memoryfoam, keert weer terug in de oorspronkelijke vorm. Wil je de juiste keuze maken voor het zitcomfort?

Kom naar één van onze winkels en probeer daar uit welk zitcomfort het beste bij jou past. Wij adviseren je graag!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?