Trendy, veelzijdig en comfortabel; hoekbank Leola is het allemaal. Wat je zoekt in een bank is heel persoonlijk. Een bank is een koop voor langere tijd, hij moet daarom voldoen aan al je wensen.

Wat is de functie van je bank, wat vind je belangrijk?

In deze blog zetten we onze hoekbank Leola op een voetstuk. Omdat ze dat verdient!

Trendy en retro

Hoekbank Leola is helemaal van nu. De strakke vormgeving en vaste kussens zorgen voor een moderne look & feel. Een bank met vaste kussens oogt namelijk nooit rommelig. Daarnaast is Leola uitgevoerd met verticale stiksels in de rugleuning. Dit geeft de bank een retro vibe.

Verder kun je de bank helemaal customizen naar jouw stijl. Je kunt uit ontzettend veel stoffen en kleuren kiezen. Daarnaast kun je kiezen voor de standaard zwart metalen poten, glanzend chroom, of toch een houten poot in jouw favoriete kleur. Leola past zich helemaal aan!

Mooi en comfortabel

Naast het uiterlijk, zijn functie en comfort ook heel belangrijk bij het uitzoeken van een bank. Waar komt de bank te staan en wie gaan er gebruik van maken? Leola is modulair, dus je kunt de bank samenstellen in veel verschillende opstellingen.

Vaak zit je 's avonds heerlijk op de bank je favoriete serie te kijken, boek te lezen of bij te kletsen. Dan wil je wel lekker zitten (of liggen). Leola is standaard uitgevoerd met nosagvering in combinatie met polyether. Wil je een stapje verder gaan voor extra comfort? Dan kun je kiezen voor een upgrade.

Kies voor extra zitcomfort met HR-schuim (koudschuim) of HR-schuim in combinatie met Visco-schuim. HR-schuim is erg veerkrachtig en biedt een hoger zitcomfort. Visco-schuim vormt zich gemakkelijk naar je lichaam en komt ook weer snel terug in zijn oorspronkelijke vorm. Zo blijven de kussens netjes en strak.

Hoekbank kopen

Ben je net zo'n fan van onze Leola bank als wij? Kom dan eens proefzitten in een van onze winkels.

Ben je er al helemaal uit? Je kunt Leola ook bestellen in de webshop.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?