Vandaag zetten we onze trendy hoekbank Alburg in het zonnetje. De combinatie van een strakke belijning, de stoere afwerking en het moderne onderstel maakt van bank Alburg een van onze favoriete banken. Het model is zowel eigentijds als tijdloos. Een soort van kameleon die het goed doet bij veel verschillende woonstijlen. Daarom laten we je vandaag met gepaste trots onze mooie Alburg bank zien!

Strakke belijning en stoere details

De strakke belijning van Alburg geeft de bank een moderne look en feel. De stoere zwart metalen poten zorgen voor openheid onder de bank. Een bank op poten zorgt ervoor dat een ruimte groter lijkt, je ziet immers meer van de vloer. Daarnaast heeft Alburg een trendy vlindernaad die de bank een stoere uitstraling geeft.

Is een hoekbank niet ideaal voor jouw woonkamer? Alburg is ook leverbaar als fauteuil, loveseat, longchair, 2-zitsbank of 3-zitsbank. Je kunt de bank helemaal naar jouw wensen samenstellen. Denk hierbij wel aan wie hierop gaan plaatsnemen en waar deze komt te staan.

De bekleding

De Alburg bank is in ontzettend veel verschillende stoffen te bekleden. Kies voor een kleur, materiaal en uitstraling die helemaal past bij jouw interieur. Het kan soms lastig zijn om uit veel stoffen een keuze te maken, maar volg je gevoel en kijk waar jij gelukkig van wordt.

Is hoekbank Alburg jouw match? Je bent van harte welkom om onze Alburg bank in het echt te ervaren. Kom proefzitten en bekijk alle stofstalen in één van onze woonwinkels. We adviseren je graag over de beste opstelling en de keuze voor de juiste stof passend bij jouw persoonlijke woonwensen.

Ben je er al helemaal uit? Je kunt hoekbank Alburg ook bestellen in onze webshop.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?