Je bent een interieurlover, of je bent het niet. Een ding is zeker: het interieur is steeds belangrijker aan het worden. We besteden tegenwoordig meer aandacht aan ons interieur dan vroeger. En dat is niet gek, met de overvloed aan woonprogramma’s op TV en de continue interieurinspiratie op social media kan je er eigenlijk niet meer omheen. Kijk maar eens Pinterest en Instagram, staat helemaal vol interieurinspiratie.

Begin bij de basis

Nu je de trends hebt gespot is het belangrijk om te kijken hoe je deze op een voordelige en slimme manier in je interieur kunt toepassen. We willen je in ieder geval een ding meegeven: een tijdloze basis is het belangrijkst. Als je dan wat nieuwe accessoires toevoegt en de muren een nieuw kleurtje geeft creëer je een heel nieuw interieur volgens de laatste trends.

Zorg er wel voor dat je basis niet té basic wordt. Je interieur moet wel spannend blijven, anders gaat het vervelen. Het kiezen van bijvoorbeeld een eyecatcher binnen de basis van je interieur kan al helpen. Je zal merken dat je hierdoor een spannender interieur creëert en je er minder snel op uitgekeken ben.

Volg de laatste trends

De laatste trends volgen. Voor de een is het heel makkelijk en een ander moet er flink voor zoeken. Ben je altijd up to date van de laatste interieurtrends? Blijf vooral zo doorgaan, je hebt de juiste kanalen gevonden. Vind je dit nog lastig? Kijk dan naar de verschillende woonprogramma’s op TV, ga langs in woonwinkels, koop een woontijdschrift en volg de actuele trends via Instagram en Pinterest. Online heb je veel liefhebbers die elke dag maar al te graag hun interieurtips met je delen. Perfect om nieuwe ideeën op te doen!

Tijd voor accessoires

Met sierkussens en woonaccessoires creëer je op een slimme manier een andere sfeer in je interieur. Zo kun je op een voordelige manier de laatste trends volgen en kost het je geen bakken met geld! Bij Profijt Meubel vind je naast een uitgebreid assortiment aan meubelen ook de laatste woonaccessoires, sierkussens, verlichting en nog veel meer.

Niet alleen nieuwe items zorgen voor de laatste trends in je interieur. Wat dacht je van een tweede kans? Een oud meubel dat je nog hebt staan of bent tegen gekomen in de kringloopwinkel. Een likje verf en ze zien er weer uit als nieuw. Je zult versteld staan van de slimme en voordelige manier waarop je een eigen eyecatcher maakt.

Shoppen met een klein budget

Ook met een klein budget kan je de laatste trends volgen, een nieuw interieuritem hoeft echt niet duur te zijn. Bij Profijt Meubel vind je veel meubelen voor de scherpste prijzen. Voordelig een nieuw interieur volgens de laatste trends, ideaal toch? Da’s pas slim!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?