We horen vaak dat het tv-meubel een van de meest lastige meubels is om uit te zoeken. Er zit namelijk een praktische en een esthetische kant aan een tv-meubel. Je zit met snoeren, apparaten en kastjes, maar het oog wil ook wat. Hoogste tijd om eens dieper in de wereld van de tv-meubels te duiken.

Want er is keuze genoeg!

De leukste tv-meubels op een rijtje

We zitten met zijn allen veel uurtjes in de woonkamer, ook voor de televisie. Daarom is het niet meer dan logisch dat je tv-meubel een mooie toevoeging moet zijn aan je interieur. Om je te inspireren hebben we de leukste, mooiste en meest praktische tv-meubels voor je op een rijtje gezet!

Industriële tv-meubels

Een van de grootste trends op het gebied van tv-meubels is de industriële vormgeving. Vaak zijn industriële tv-meubels gemaakt van een combinatie van hout en metaal. Doordat deze materialen totaal verschillend zijn, ontstaat er een spannend contrast. Wat denk je bijvoorbeeld van tv-meubel Mikado? De strakke belijning en de ruwe materialen geven die typische industriële look and feel. Ook meubels Indusy en Cambria passen perfect in een industrieel interieur.

Retro tv-meubel

Een andere leuke trend is de retro stijl. Het gevoel van oud ambacht en een knipoog naar het verleden is helemaal van nu. Tv-meubel Falls past perfect in dit plaatje met zijn kenmerkende schuine poten. Het donkere mangohout straalt warmte uit en de bijzondere vormgeving voelt modern en vintage tegelijk.

Landelijk tv-meubel

Ten slotte is daar ook nog het landelijke tv-meubel. Natuurlijke materialen, vergrijsde tinten en vooral knusse gezelligheid staan centraal in de landelijke woonstijl. Niet te veel strakke lijnen, maar ruwe materialen met een geleefde uitstraling. Tv-meubel Yumali is bijvoorbeeld een van onze landelijke tv-meubels. Hou je van de hout en beton? Dan is tv meubel Satriani echt iets voor jou!

Een tv-meubel kopen

Heb je en mooi tv-meubel gezien of twijfel je nog over de beste keuze voor jouw interieur? Kom dan inspiratie opdoen bij Profijt Meubel. We hebben een uitgebreide webshop, maar je bent uiteraard ook van harte welkom in één van onze winkels!

We denken graag met je mee.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?