Eerder lieten wij jullie onze favoriete eettafels zien, daarbij horen natuurlijk ook eetkamerstoelen. Deze zijn namelijk net zo belangrijk! Lekkere stoelen om uren op te zitten tijdens een uitgebreid diner, een gezellige borrel met vrienden en familie en vergeet niet de spelletjesavonden.

Wij laten graag onze favorieten zien welke een plaatje zijn in je interieur en ook nog eens voortreffelijk zitten.

De stoere Minot eetkamerstoel

De Minot eetkamerstoel heeft een stoere uitstraling en zal in veel huizen prachtig op zijn plek staan. De stoel is niet alleen stoer maar zit ook nog eens heerlijk. De stoel heeft een fraaie handgreep waardoor o.a. de industriële look goed naar voren komt.

De robuuste Pasco eetkamerstoel

Een stoel met een prachtige belijning in stof en past in heel veel interieurstijlen. Deze eetkamerstoel Pasco kun je perfect combineren met een rechthoekige eettafel of een ovale eettafel, eigenlijk is alles mogelijk met deze tijdloze stoel!

De comfortabele Soldea eetkamerstoel

Een gezellige avond dineren en borrelen op deze comfortabele armstoel Soldea? Heerlijk! Als je de stoel alleen al ziet dan weet je dat je hier fantastisch op zit. De stoel heeft in het midden een mooie handgreep waardoor deze makkelijk te verplaatsen is.

De veelzijdige Rizo eetkamerstoel

Met deze tijdloze stoel zijn diverse opties mogelijk en hierdoor is hij volledig op jouw interieurwensen aan te sluiten. De comfortabele stoel is zowel met en zonder armleuning te verkrijgen, het is maar net van jij prettig en mooi vindt. Vanuit de Rizo collectie is het ook mogelijk om een eetkamerbank te verkrijgen, zo heb je een prachtige set bij elkaar!

https://www.instagram.com/p/CF-TdzhjHyn/

De vintage Luanda eetkamerstoel

Wanneer je graag een vintage uitstraling wil creëren in huis dan adviseren wij de Luanda eetkamerstoel. Deze mooie stoel heeft een prachtige belijning en door de verticale stiksels op de rugleuning heb je een echte stoere vintage uitstraling. Wat bijvoorbeeld ook een toffe look geeft is om diverse kleuren stoelen te gebruiken, dit is mogelijk met de Luanda eetkamerstoel.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?